Shiloh Jolie Pitt z rožnatimi (in obritimi) lasmi je popolna kombinacija svoje mame in očeta

Ikonična frizura, ki sta jo tudi Brad in Angelina pred leti že večkrat nosila.

Shiloh Jolie Pitt z rožnatimi (in obritimi) lasmi je popolna kombinacija svoje mame in očeta - Foto: Profimedia

Shiloh Jolie Pitt je po svoji ženstvenosti z dolgimi razpuščenimi lasmi in oblačili visoke mode, ki jih je pogosto ukradla iz mamine garderobe, pred nekaj meseci svoj videz spremenila v grunge in se ostrigla. Na novih fotografijah se je hčerka Angeline Jolie in Brada Pitta odločila dodati stilski detajl, ki zagotovo ni ostal neopažen: njena kratko obrita pričeska je bila pobarvana v rožnato.

Shiloh Jolie Pitt je več stvari hkrati: uporniška najstnica, oseba, ki se ne boji raziskovati obrisov svoje spolne identitete, pa tudi stilski navdih. Shiloh, ena od šestih sorojencev, se je rodila leta 2007 Angelini Jolie in njenemu nekdanjemu možu Bradu Pittu ter je popolna združitev značilnosti svojih staršev, saj ima zelo svetle lase, polne ustnice, velike modre oči in vitko postavo. Stil njenih staršev iz devetdesetih let prejšnjega stoletja se je še dodatno poklonila z buzz cutom, ki sta ga Angelina Jolie in Brad Pitt nosila v času svoje dolge igralske kariere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Pisalo se je leto 1997 in komaj 22-letna Angelina Jolie je bila tik pred korenito preobrazbo. Za vlogo v televizijskem filmu Gia - ženska onkraj meja, ki ga je režiral Michael Cristofer, se je igralka odločila za zelo kratko pričesko. Da bi stopila v čevlje glavne junakinje, manekenke Gie Carangi, ki je v mladosti tragično umrla za aidsom, si je Angelina Jolie lase obrila skoraj do golega in se na premieri predstavila s to ikonično pričesko. Brad Pitt pa je imel to obrito pričesko med snemanjem filma Oceanovih dvanajst in se je v kolektivno domišljijo zapisal kot Rusty Ryan, nerazdružljivi pomočnik lika Georgea Clooneyja Dannyja Oceana.

Danes Shiloh Jolie Pitt prenaša videz svojih staršev v sodobno modo. Fotografirali so jo na izletu s prijateljico, oblečeno v kratke hlače iz džinsa, preveliko majico s potiskom, ki ga je navdihnil film bratov Lumière Potovanje na Luno, in športne copate. Shiloh Jolie, ki jo dopolnjuje buzz cut v roza barvi, reinterpretira devetdeseta leta v ključu 2.0. in mi smo zelo navdušeni.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton: Ta modni detajl kaže, da se pripravlja na vlogo kraljice

Priporočamo tudi: Seksi, zapeljiva in damska: Trik z dekoltejem, zaradi katerega Monica Bellucci nikoli ne pokaže preveč, a pritegne pozornost

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Najbolj brano