"Samo želi spodkopati njegove": Harry je obnemel, ko je videl, kaj mu je Meghan v Afriki naredila za hrbtom

11. 5. 2024
"Samo želi spodkopati njegove": Harry je obnemel, ko je videl, kaj mu je Meghan v Afriki naredila za hrbtom (foto: Profimedia)
Profimedia

Niti pomislil ni, da mu bo ena obleka prinesla težave. 

"Vse ostaja v družini," so se na račun pobeglega princa in njegove žene šalili tuji mediji. Harry (39) in Meghan Markle (42) sta na obisku v Nigeriji, ob druženju s šolarji pa nihče ni nehal komentirati njene obleke iz kolekcije 2018.

Nude kreacija je vojvodinji čudovito pristajala, naključje ali ne, znamka obleke je 'Windsor'. To ime nosi tudi grad v Angliji, ki je ena od treh uradnih rezidenc dinastije Windsor, britanske kraljeve družine. To je tudi eden od priimkov njenih otrok, Archieja in Lilibet. Meghan je nedavno nosila tudi belo obleko Heidi Merrick, ki je bila kupljena pred ali tik po njeni poroki s Harryjem maja 2018, zato je bilo rečeno, da 'pogreša življenje v kraljestvu'.

Profimedia

"Poskušala sta pobegniti iz Windsorja in potem je tukaj gospa Sussex, ki nosi obleko z imenom Windsor," je zapisal en sledilec na družbenih omrežjih, drugi pa se je strinjal in dodal: "Prepričan sem, da to počne namerno.".

Vsi se strinjajo, da se ne bi smeli spuščati v to, kdo je na koga ljubosumen in kdo koga kopira, a treba je opozoriti, da je Buckinghamska palača svojo jagodno marmelado promovirala le nekaj dni po tem, ko je Meghan predstavila svojo linijo marmelade. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle obudila svojo garderobo za 'kraljeve turneje': V Nigeriji navdušila v 'goli' obleki, vredni princese

Priporočamo tudi: Kdaj bo svet spet lahko videl Kate Middleton v javnosti? Sporočilo iz palače je zaskrbelo oboževalce valižanske princese

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk