Rihanna: V poslovnem svetu gdč. Fenty

Popzvezdnica in modna ikona Rihanna (26) je kot blagovno znamko zaščitila svoj priimek Fenty.

Rihanno poleg množic obožujejo tudi modni oblikovalci. Na fotografiji pozira s kreativnem vodjem pri Diorju Rafom Simonsom. - Foto: Profimedia

Govorice, da ena najbolj oboževanih pevk našega časa načrtuje izlet v (modno-lepotne) poslovne vode, so zato vse glasnejše.

Rihanna sicer ni nikakršna novinka v svetu mode in lepote: oblikovala je že več kolekcij za River Island, nastopila v kampanji za Balmain, sodelovala z MAC Cosmetics, pred kratkim pa dobila nagrado za modno ikono ameriškega sveta modnih oblikovalcev.

Po informacijah "modnih insajderjev" naj bi Rihannini pomočniki priimek Fenty registrirali za uporabo na področju različnih izdelkov: od oblačil in spodnjega perila prek lepotnih izdelkov do računalniških programov - od Fenty Clothing prek Fenty Beauty do Fenty Corp in podobnih izpeljank.

Pravzaprav pa ni nujno, da namerava Rihanna svoj imperij širiti na vsa ta področja, morda je želela svoje ime le zaščititi pred morebitno zlorabo, kot so to pred njo storili Justin Timberlake, Jay Z, Beyonce ...

Foto: Profimedia

Najbolj brano