Resnost zdravstvenega stanja in operacija trebuha Kate Middleton sta bili presenečenje za vso kraljevo družino

31. 1. 2024
Resnost zdravstvenega stanja in operacija trebuha Kate Middleton sta bili presenečenje za vso kraljevo družino (foto: Profimedia)
Profimedia

Niti njeni najbližji prijatelji niso vedeli zanjo.

Ko je pred dvema tednoma odjeknila novica, da Kate Middleton okreva po operaciji trebuha, je bil svet šokiran, saj se je zdelo, da je novica prišla od nikoder, čeprav so v Buckinghamski palači pojasnili, da je bil poseg "načrtovan" in ni imel nobene zveze z rakom. Danes revija People poroča, da niti Kateini najbližji prijatelji in družina niso vedeli, da bo šla v bolnišnico.

"V njihovem širšem krogu družinskih prijateljev ni bilo nobenih znakov, da je karkoli narobe, in skrbno varovana novica o Kateinem stanju je presenetila celo tiste, ki tesno sodelujejo s kraljevo družino," piše publikacija. Le nekaj tednov pred operacijo je Kate opravljala svoje običajne kraljeve dolžnosti, kot je kraljevi božični sprehod, na katerem so bili tudi njen mož, princ William, in njuni otroci, Charlotte, Louis in George. People dodaja, da je Kate med prazniki gostila prijatelje in družino v dvorcu Anmer Hall, kot bi to počela običajno.

Kate Middleton se je v ponedeljek iz bolnišnice vrnila v Windsor, za oboževalce, ki upajo, da bodo Kate kmalu videli, so v palači zapisali, da se bo verjetno "vrnila k javnim dolžnostim šele po veliki noči".

"Smiselno je, da si vzame čas," je povedal vir blizu kraljeve družine. "To je odličen zgled za vse ostale, saj vam pogosto rečejo, da se morate čim prej vrniti na delo, kar je lahko škodljivo."

Viri tudi ugotavljajo, da bo imela Kate ob prihodu domov močan podporni sistem. Kateini starši, Carole in Michael, ter sorojenca Pippa in James so dovolj blizu, da jo bodo lahko videli in ji pomagali.

"Njeni starši so trajni dejavnik pri vzgoji svojih vnukov," je dodal eden od notranjih virov. "Ko se bo vrnila v Windsor, da bi si opomogla, bodo v oporo."

"Je v odličnih rokah in doma bo imela veliko oskrbe in podpore," je povedal drugi notranji vir.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vnukinja Grace Kelly je na Chanelovo modno revijo prišla v kavbojkah in navdušila: Odslej je to naš najljubši model kavbojk

Priporočamo tudi: Pariz onemel, ko se je pojavila ona! Jennifer Lopez še nikoli niste videli take (in s tako kratko pričesko)