Princesa rada uporablja to iPhone aplikacijo: Tako je Kate Middleton ohranjala stike s svojimi otroki med hospitalizacijo

1. 2. 2024
Princesa rada uporablja to iPhone aplikacijo: Tako je Kate Middleton ohranjala stike s svojimi otroki med hospitalizacijo (foto: Profimedia)
Profimedia

Princesina želja je "ohraniti čim več normalnosti za svoje otroke".

Ko je bila Kate Middleton hospitalizirana na londonski kliniki, so paparaci avto princa Williama v bolnišnici prestregli šele v četrtek, 18. januarja. Čez vikend je valižanski princ s svojimi otroki Georgeom, Charlotte in Louisom ostal v Windsorju. Odločitev, ki jo deli z ženo, katere največja želja v tem občutljivem obdobju je, da "ohrani čim več normalnosti za svoje otroke", kot je navedeno v uradnem sporočilu Kensingtonske palače. Razdalja je le fizična in ne čustvena: princesa je s kraljevimi otroki ohranjala stike prek stalnih video klicev.

Profimedia

Kate Middleton je bila od torka, 16. januarja, do ponedeljka, 29. januarja, hospitalizirana na londonski kliniki. V sredo, 17. julija, so ji operirali trebuh.  Trije otroci, ki obiskujejo šolo Lambrook v Berkshiru, le streljaj od Adelaide Cottage, kamor se je družina preselila poleti 2022, in posestva Middleton, naj bi v teh dneh materine odsotnosti ohranjali rutino med šolo, športom in prostočasnimi dejavnostmi.

Medtem ko je čakala na vrnitev domov, naj bi Kate z otroki iz bolnišnice ohranjala stike prek FaceTimea. Kot poroča Hello! Magazine, naj bi se princesa z otroki pogovarjala in videla prek video klicev, kot je to vajena početi med institucionalnimi potovanji, zaradi katerih je odsotna od doma. "Kate rada uporablja FaceTime z otroki, ko dela v tujini, zato sem prepričana, da bosta med njenim bivanjem v bolnišnici v rednem stiku, otroci pa jo bodo z veseljem videli takoj, ko ji bo bolje," je pojasnila urednica Emily Nash. "William in Kate sta zelo prisotna starša: otroke vozita v šolo, se udeležujeta športnih iger in koncertov ter se trudita biti doma in jih dati spat. Medtem ko bo Kate v bolnišnici, bo William doma, da bodo stvari čim bolj normalne."

Profimedia

Podobnega mnenja je tudi Daily Mail. "William se osredotoča na družino, medtem ko je Catherine v bolnišnici," piše tabloid. Zato je prestolonaslednik odpovedal svoje obveznosti, dokler žena ne okreva: njegova prednostna naloga je, "da je ves čas na voljo, da odpelje in pobere tri otroke iz šole ter da se ob koncih tedna veliko ukvarja s športom".

Williamu pomaga španska varuška Maria Teresa Turrion Borrallo, ki sicer ne živi več z družino, saj se je preselila v njihovo nepremičnino s štirimi spalnicami v Windsorju, vendar je stalna in zelo pomembna pomoč, prav tako kot Kateini starši Carole in Michael Middleton, ki živijo v vasi Bucklebury, približno 40 minut oddaljeni od Adelaide Cottage, ter teta in stric Pippa in James.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako bodo videti princ George, princesa Charlotte in princ Louis v svojih 20-ih? Oboževalci prepoznali neverjetno podobnost s temi kraljevimi člani

Priporočamo tudi: Znano v kakšnem stanju je zdaj: Kate Middleton po dveh tednih zapustila bolnišnico, to pa so njeni načrti za prihodnost

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk