Princ William in princ Harry se bosta morala odslej prikloniti kraljici soprogi Camilli, kar ju je močno "pretreslo"

Prejšnja poročila o tem, da bo Camilla imenovana za kraljico soprogo, so brata "skrbela". 

Princ William in princ Harry se bosta morala odslej prikloniti kraljici soprogi Camilli, kar ju je močno "pretreslo" - Foto: Profimedia

Princ Harry in princ William imata v teh dneh nekaj skupnega? Prikloniti se morata svoji mačehi, kraljici soprogi Camilli. In nista edina. Viri so za Page Six povedali, da se bodo morali Camilli prikloniti vsi člani kraljeve družine.

"Osebni vpliv bodo verjetno imele protokolarne spremembe, ki bodo začele veljati skoraj takoj," pravi vir. "Družina se bo zdaj morala pokloniti ali narediti lok kralju Charlesu in kraljici [soprogi] Camilli."

Medtem pa odgovorni urednik Majesty Joe Little pravi: "Po protokolu bi se bilo treba pokloniti novemu kralju in kraljici. Ali se je to zgodilo v takšnih okoliščinah [v četrtek ali petek zjutraj], je vprašljivo, toda kadar koli se kraljeva družina sreča z novim kraljem in kraljico, se jima pokloni ali naredi lok." Opomba: William in Harry bosta Charlesa še vedno klicala "tata", tako da se vsaj to ni spremenilo, ko se prilagajata novim protokolom. 

Kraljica je februarja letos sama odobrila Camillin naziv kraljičine soproge, avtor Christopher Andersen pa je tedaj za Us Weekly povedal, da je ta odločitev v kraljevi družini "zabila klin" in da je "fanta [torej Williama in Harryja] to popolnoma pretreslo".

V času kraljičinega jubileja je vir za Page Six povedal, da ima zlasti Harry težak odnos s Camillo, češ da je "Harry ne bo nikoli zares imel rad, njegova mati naj bi bila kraljica, Camilla pa bo vedno ženska, ki je pripeljala do ločitve njegovih staršev".

Harry naj bi v Veliki Britaniji ostal približno deset dni, do kraljičinega državnega pogreba, ki bo predvidoma 19. septembra.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so zadnje fotografije kraljice Elizabete: Posnete le dva pred smrtjo, videti pa je bila modrikasta in shujšana

Priporočamo tudi: Kate Middleton po kraljičini smrti dobila nov kraljevi naziv. Se bo spremenil tudi naziv Meghan Markle?

Najbolj brano