Princ je jo zapustil, Kate Middleton pa je zapeljala njegovega prijatelja: Kdo je edini moški, na katerega je bil William ljubosumen?

Čeprav danes veljata za harmoničen par, princ in princesa Walesa nista imela vedno harmoničnega odnosa in potem, ko se je William po šestih letih zveze razšel s Kate, mu je ta pripravila veliko presenečenje.

Princ je jo zapustil, Kate Middleton pa je zapeljala njegovega prijatelja: Kdo je edini moški, na katerega je bil William ljubosumen? - Foto: Profimedia

Kate Middleton je ljubezen svojega življenja našla v princu Williamu, aktualnem britanskem prestolonasledniku, s katerim je poročena od leta 2011.

Paru so se v zakonu rodili trije otroci – sinova George in Louie ter hči Charlotte, ki imata zelo harmoničen in harmoničen zakon ter sta vedno nasmejana, ko sta skupaj v javnosti.

Čeprav jima protokol in stroga pravila življenja v kraljevi družini to prepovedujejo, sta ju že večkrat opazili, kako se objemata na uradnih dogodkih in si z drobnimi gestami popestrita vsakdan.

Znano je, da sta se spoznala in zaljubila v študentskih časih, med študijem na univerzi St. Andrews, in da sta bila najprej prijatelja in da njun odnos ni bil vedno tako miren, kot je danes.

Kate je imela več velikih ljubezni, preden sta se s princem Williamom zaljubila, par pa se je leta 2007 za kratek čas razšel.

"Oba sva bila zelo mlada," je William pozneje govoril o tem razhodu v intervjuju, ki sta ga s Kate dala leta 2010 ob njuni zaroki. "To se je zgodilo na univerzi, ko sva se oba iskala, imela različna značaja, to je bil poskus iskanja lastne poti, zorela sva," je poudaril. "Dobila sva nekaj prostora in izkazalo se je, da je najboljši možni."

Kate je priznala, da takrat "ni bila srečna zaradi tega", a je zaradi razhoda postala "močnejša oseba".

Po razhodu se je Kate z mamo odpravila na počitek v Dublin, kjer je čas preživljala s skupino prijateljev. Tam je bil tudi Henry Ropner, Williamov prijatelj iz časov na Etonu, o katerem so mediji pisali, da je očaral Kate.

"Zdaj je prosta. Kate redno uživa v Henryjevi družbi. Henry je zelo bogat. Dolga leta se je gibal v Williamovih krogih," je takrat za Daily Mail povedal vir blizu nje.

Kako dolgo je razmerje trajalo, ni natančno znano, ve pa se, da je bilo kratko in da se je Kate kmalu vrnila v naročje princa Williama.

Mimogrede, Ropner je dedič družinskega podjetja, vrednega 33,7 milijona funtov, danes pa je poročen z Natasho Sinclair in živi v Somersetu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Puloverji iz kašmirja, suknjiči in elegantne mokasinke: to jesen k oblačenju pristopite na italijanski način

Priporočamo tudi: Velika okrogla očala in ruta na glavi: Angelina Jolie neprepoznavna hodila po pariških ulicah

Najbolj brano