Princ Harry po smrti svoje babice Elizabete II. sprejel pomembno odločitev

Nov preobrat! 

Princ Harry po smrti svoje babice Elizabete II. sprejel pomembno odločitev - Foto: Profimedia

Po smrti kraljice Elizabete II. 8. septembra 2022 je moral princ Harry, njen vnuk, pregledati svoje načrte. Leta 2021 je namreč napovedal izid svoje biografske knjige za september 2022. Knjige, ki je obljubljala šokantna razkritja o kraljevi družini in prihodnosti monarhije. Na žalost oboževalcev so se načrti princa Harryja spremenili. Kot je poročal medij Page Six, se je za preložitev izida knjige odločil iz "spoštovanja do babice". 

Vir blizu princa Harryja in založbe Penguin Random House je za Page Six povedal: "O kraljičini smrti smo ugibali, ko smo začeli delati na knjigi. Zdaj, ko se je to zgodilo, je popolnoma nepredstavljivo, da bo izšla letos. Samo poglejte čustva kraljeve družine. To je stvar spoštovanja do njenega veličanstva kot kraljice in babice."

Večja razkritja 

Kot poročata medija Page Six in TF1 Info, knjiga obljublja številna razkritja o kraljevi družini, vključno z rasističnimi opazkami, ki jih je član družine izrekel ob rojstvu malega Archieja, sina princa Harryja in Meghan Markle. Govorila bo tudi o "dokončnem opisu izkušenj, pustolovščin, izgub in življenjskih lekcij, ki so ga naredile takšnega, kakršen je danes", je zapisal Page Six.

Zdaj, ko je knjiga dokončana, se nekateri sprašujejo, ali bo princ Harry izkoristil zamudo pri izdaji knjige in spremenil nekatere odlomke po smrti svoje babice. Eno je gotovo, komaj čakamo, da to izvemo! 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mojca Mavec je izbrala jesensko jakno, ki jo obožujejo tudi svetovne zvezdnice

Priporočamo tudi: Pozabite na črno usnjeno jakno, Amal Clooney jo s kavbojkami nosi v tej ženstveni barvi

Najbolj brano