Princ Harry in Meghan Markle: konec njunega zakona? Vojvoda Susseški odgovarja na govorice

Pred nekaj dnevi je splet obkrožilo več govoric o princu Harryju. Po poročanju britanskega tiska naj bi se vojvoda susseseški zatekel v hotel.

Princ Harry in Meghan Markle: konec njunega zakona? Vojvoda Susseški odgovarja na govorice - Foto: Profimedia

Je zakon princa Harryja in Meghan Markle v razsulu? Odkar je njuno razmerje prišlo v javnost, se zdi, da sta osebnosti bolj povezani kot kdajkoli prej. Princ Harry je svojo ženo večkrat branil pred novinarji. Zaljubljenca ustvarjata podobo tesno povezanega para.

Vendar pa je pred nekaj dnevi The Sun razkril, da se je brat princa Williama oddaljil od svoje žene in celo šel našel zasebni "pobeg", da bi bil sam. Po navedbah tabloida je princ Harry najel sobo v eni od večjih hotelskih verig v Montecitu. Poleg tega samskega doma naj bi oče Archie in Lilibet užival tudi v "ekskluzivnem zasebnem klubu San Vicente Bungalows" v zahodnem Hollywoodu. Gre za "kraj pobega", kamor naj bi se pridružil po svojih športnih urah. 

Princ Harry in Meghan Markle na robu ločitve?

Po poročanju časnika naj bi se princ Harry odselil zaradi napetosti med njim in ženo. Meghan Markle bi rada razvijala svoje dejavnosti in uveljavljala svoje obveznosti, medtem ko bi vojvoda susseseški želel mirnejše življenje, stran od kamer. Dve različni želji, ki naj bi razdelili par. 

Sunova razkritja so hitro dobila zagon in na spletu povzročila pravo norijo. Nekateri mediji in oboževalci so celo trdili, da sta se Meghan Markle in princ Harry ločila.

Sin Diane Spencer je te govorice hitro zanikal. V nedeljo, 21. maja, je za Page Six spregovoril vir blizu vojvode sussekškega. Po navedbah vira princ Harry "nima hotelske sobe, ki naj bi jo uporabljal za pobeg od svoje žene Meghan Markle". To je pojasnilo, ki utišuje govorice.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zasenčila vse igralske kolegice: 85-letna Jane Fonda na zaključni slovesnosti filmskega festivala v Cannesu zablestela v elegantnih hlačah in sijočih bleščicah

Priporočamo tudi: Saj ni res, pa je! Severina ob peki kruha nosila čisto pravo krono, ki domnevno stane več tisoč evrov! (ni bila doma)

Najbolj brano