Posnetki z divjih zabav Kate Middleton in princa Harryja so ta hip viralni na vseh družbenih medijih

Posnetki predstavljajo nekakšen pogled na to, kakšen bi bil njun Instagram profil v času študija.

Posnetki z divjih zabav Kate Middleton in princa Harryja so ta hip viralni na vseh družbenih medijih - Foto: Profimedia

Saj poznate tisti fasciniran, a hkrati zelo čuden občutek, ko naletite na staro fotografijo svojih staršev, ki dokazuje, da so živeli tudi pred vami?

In kako čimn manj nas na teh fotografijah spominjajo na naše starše, tem bolj čudno jih je gledati (a tudi tem bolj je nemogoče odvrniti pogled)? TikTok zdaj kolektivno doživlja to vzdušje, vendar s princem Williamom in Kate Middleton namesto z našimi dejanskimi sorodniki.

Will in Kate sta trenutno zelo, zelo ustaljena (kot so trije otroci, več kot desetletje zakona in določanje prihodnost monarhije). 

Preden sta postala zelo umirjena in odgovorna vojvoda in vojvodinja Cambriška, sta se Will in Kate zabavala - in TikTok je odkril/ postal obseden s potrdili, ki to dokazujejo.

TikTokova fotomontaža Willovih in Kateinih divjih dni, ki kroži po spletu, ima trenutno več kot 4 milijone ogledov (in si zasluži prav vsakega).

@danideeeee1 party hard 😅 like normal young people 😊 #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #royalfamily #fyp #royal #party ♬ Hard Times - Paramore

Preberite tudi: Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

Večerna rutina Kate Middleton in princa Williama: Tako se sproščata zakonca, ko otroci zaspijo

Posnetek vključuje fotografije Willa in Kate, ki se potita na plesišču, se po več večernih zabavah vsedeta na več zadnjih sedežev in sta na splošno zelo podobna dvajsetletnikoma. 

Za vse, ki njune ljubezenske zgodbe ne poznajo na pamet: Will in Kate sta se spoznala na fakulteti in se več let srečevala, preden sta se odločila, da sta pripravljena stopiti pred oltar.

"Ko sem prvič srečal Kate, sem vedel, da je v njej nekaj zelo posebnega, in potem sem vedel, da je v njej morda nekaj, kar bi rad raziskal, vendar sva na koncu nekaj časa ostala prijatelja," je Will pojasnil med uradnim intervjujem o zaroki leta 2010.

"To je bil dober temelj. Zdaj resnično verjamem, da je to, da sva prijatelja, velika prednost."

In dejstvo, da so ju fotografirali med zmenki in zabavami v času študija, je velika prednost za kraljeve oboževalce po vsem svetu. Zmaga za obe strani. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mojca Mavec ima novo pričesko! Poglejte, kakšno nosi sedaj

Priporočamo tudi: Amal Clooney za zmenek z Georgeom nosila najbolj romantično poletno obleko

Najbolj brano