Poglejte, katera znana Slovenka se je mudila na otvoritvi nove trgovine Lisca

Lisca je odprla novo trgovino. Ste jo že obiskali?

Poglejte, katera znana Slovenka se je mudila na otvoritvi nove trgovine Lisca - Foto: Lisca

V ljubljanskem Cityparku so 21. februarja odprli povsem novo prodajalno na novi lokaciji v pritličju. Gre za edino trgovino, v kateri bo, poleg matične v Sevnici, v naslednjih mesecih predstavljena celovita Liscina ponudba.

Koga smo videli na otvoritvi

Med prvimi so najnovejši prodajni kotiček s perilom obiskali tudi nekateri znani Slovenci, med njimi pevka Gaja Prestor, modna diva Nina Gazibara, manekenka, ki jo bomo kmalu videli plesati v oddaji Zvezde plešejo, Jana Koteska, Katja Škofic, David Urankar, Gašper Tratnik ter številne »influencerke«, med njimi Nataša Mernik, Sara Zavernik, Nika Veger, Zala Zagoričnik, Eva Pakiž

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ Happy Valentine's day ❤️ Zmagovalka nagradne igre se nahaja v mojem storyu✨

A post shared by G A J A (@gajaprestor) on

Nova kolekcija

Najnovejše modne smernice za pomlad 2019, ki so jih oblikovale Liscine kreatorke, navdihuje lepota ženske v njeni naravni podobi – nežna in zasanjana, a hkrati odločna in zapeljiva. Sodobni modeli častijo raznolikost žensk vseh stilov, oblik in velikosti in poudarjajo njihovo mehko plat s čipko v najrazličnejših variacijah.

Prefinjena kolekcija Lisca Selection se poigrava z nasprotji. Nežni odtenki nagovarjajo ženstvenost in milino, hkrati pa Lisca Selection tudi tokrat prinaša drzno perilo v temnih tonih, v razkošnih vezeninah, s tattoo učinkom, bogato čipko, satenastim lesketom in kristali Swarovski.

Samosvoja, vedno v gibanju in iskanju novih izzivov je ženska, ki navdihuje kolekcijo Cheek by Lisca za pomlad/poletje 2019. Prosojen til, retro pike, mehak modal, žakardna igra polnih in prosojnih črt, čipkasti detajli … v črni ali rdeči, v beli, nežno roza ali barvi sinjega neba.

Fotografije: Lisca

Preberite še: Presenečenje! Meghan Markle tega ni oblekla še nikoli prej

Preporočamo tudi: Ta modna kombinacija je popolnoma obnorela Instagram (+ outfit ideje)

Najbolj brano