"Podpiramo ženske, ki so spregovorile": so se odzvale igralke Seksa v mestu na obtožbe spolnega nasilja proti Chrisu Nothu (Mr. Big)

Od 16. decembra tri ženske trdijo, da jih je Chris Noth spolno napadel. Igralke serije Seks v mestu so spregovorile o teh obtožbah.

"Podpiramo ženske, ki so spregovorile": so se odzvale igralke Seksa v mestu na obtožbe spolnega nasilja proti Chrisu Nothu (Mr. Big) - Foto: Profimedia

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis so prekinile molk po obtožbah o spolnem napadu svojega soigralca Chrisa Notha iz serije Seks v mestu. "Globoko smo žalostne, ko slišimo obtožbe proti Chrisu Nothu," so igralke šova zapisale v skupni izjavi, objavljeni na Twitterju v ponedeljek, 20. decembra. "Podpiramo ženske, ki so se oglasile in delile svoje boleče izkušnje. Vemo, da mora biti to zelo težko in za to jim čestitamo," so nadaljevale.

16. decembra sta dve ženski v članku v Hollywood Reporter izjavili, da ju je Chris Noth spolno napadel. Prvo žensko, Zoe, naj bi igralec posilil leta 2004. Drugo domnevno žrtev po imenu Lily naj bi 67-letni igralec spolno zlorabil leta 2015. Soočen s temi obtožbami je Chris Noth zanikal obtožbe o spolnem napadu.

"Obtožbe ljudi, ki sem jih srečal pred leti, če ne že pred desetletji, so kategorično napačne," je dejal. Te zgodbe bi se lahko zgodile pred 30 leti ali 30 dnevi – ne še vedno pomeni ne – to je meja, ki je nisem prestopil. Težko se je ne vprašati, kdaj te zgodbe izidejo. Ne vem zagotovo, zakaj se zdaj pojavljajo, vem pa to: teh žensk nisem zlorabil."

Toda 18. decembra je še tretja ženska, znana kot Ava, v poročilu "Daily Beast" trdila, da jo je Chris Noth spolno napadel, ko je bila stara 18 let, on pa 55 let. Igralec je zanikal tudi tretjo obtožbo. "Zgodba je popolna izmišljotina," je dejal predstavnik Chrisa Notha. "Nikoli ni prestopil te meje in nikoli ne bo," je nadaljeval.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Alicia Keys je nosila top plašč te zimske sezone - poglejte, o čem govorimo

Priporočamo tudi: Se v modo se vrača ta osovražen lepotni trend izpred 20 let?

Najbolj brano