Paris Hilton je zaročena! Poglejte njen osupljiv prstan

Zdi se, da je Paris Hilton končno našla ljubezensko srečo.

Paris Hilton je zaročena! Poglejte njen osupljiv prstan - Foto: Profimedia

Podjetnica, didžejka in resničnostna zvezda Paris Hilton, ki se je (že četrtič) zaročila, pravi, da je tokrat našla ljubezen za večno. Njen izbranev je Carter Reum, podjetnik in investitor, s katerim je v enoletni zvezi.

Carter je ob Parisinem 40. rojstnem dnevu organiziral potovanje na tropski otok, dan pred Valentinovim pa je postavil veliko vprašanje in ga podkrepil z velikim prstanom. Paris je navdušeno sprejela prstan in dobro novico sta proslavila z večerjo v družinskem slogu. Paris je kasneje svojo srečo delila z oboževalci na družbenih omrežjih in na svoji spletni strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Po dveh desetletjih v javnosti se je Paris lani "ozrla nazaj in dobila novo perspektivo" in pokazal, da se pod masko površinske blondinke skriva zapletena oseba, ki se je odločila svetu razkriti svojo travmo in svoj pravi obraz v dokumentarcu.

Izbira nakita za žensko, ki ima vse, zagotovo ni lahka naloga, zato je Carter imel po meri izdelan prstan, ki ga je navdihnila arhitektura mesta, po katerem je Paria dobila ime - Pariški Grand Palais in Eifflov stolp. Čudovit diamantni prstan je oblikoval Jean Dousset, prapravnuk Louis-Françoisa Cartierja.

Fotografije: Paris Hilton

Preberite še: Spomladi bo to najbolj priljubljen modni vzorec. Bodite prvi!

Priporočamo tudi: Pozabite na kavbojke na zvonec, spomladi jih bomo nosili s tem nepričakovanim detajlom

Najbolj brano