Paris Hilton, Adriana Lima, Mila Kunis, Dita von Teese, Joan Rivers, Michelle Obama

Paris Hilton

Turki imajo bogato ameriško hotelsko dedinjo za ikono stila, zato ni čudno, da so jo angažirali za naslovnico turške izdaje modne revije Vogue. Paris je pozirala z neznanim moškim, družbo pa ji je delala tudi njena najbolj slavna psička, čivava Tinkerbell. Znano je, da ima svetlolaska poleg Tinkerbell še 18 psov pasme čivava.

Paris Hilton, Adriana Lima, Mila Kunis, Dita von Teese, Joan Rivers, Michelle Obama - Foto: Fotografija RedDot

Adriana Lima

Za brazilsko manekenko valentinovo ni le dan zaljubljencev, ampak tudi obletnica poroke. Namesto dragih daril pa ima na ta dan raje intimne detajle, s kate­rimi zapelje svojega moža Marka Jarića. »Ni pomembno, kaj bom oblekla za valentinovo, saj tega kmalu ne bom imela več na sebi.«

Mila Kunis

Igralsko lepotico so njeni sošolci pogosto zbadali zaradi videza, saj je imela menda neobičajno velike oči, ušesa in ustnice, poleg tega pa je bila najnižja v svojem razredu. Zaradi zbadanja vrstnikov se je danes 27-letna zvezdnica domov pogosto vračala objokana.

Dita Von Teese

Kraljica burleske 24. februarja prihaja v Beograd, kjer bo ob tretjem rojstnem dnevu neke igralnice izvedla svoj sloviti šov. Dita, ki je bila nekoč poročena z rokerjem Marilynom Mansonom, je najbolj znana izvajalka burleske, ki slovi po svojih posebnih izvedbah in spolni privlačnost.

Joan Rivers

Po tem, ko je 77-letna igralka posnela reklamo v vročih usnjenih hlačkah in ozkem topu za internetno domeno Go Daddy, ki so jo predvajali med superbowlom, so razkrili, katera dama ji je v reklami 'posodila' seksi noge. Gre za model in igralko Tabitho Taylor.

Michelle Obama

Sasha in Malia, hčerki ameriškega predsednika Baracka Obama, nimata svojih profilov na priljubljeni socialni mreži Facebook. To je potrdila tudi njuna mama Michelle, ki je dodala, da po njenem mnenju Facebook ni za otroke. Poleg tega jima protokol tajne službe iz varnostnih razlogov verjetno tako ne bi dopustil, da bi imeli svoj profil.

Vir: Nova

Najbolj brano