"Palača ve, da imata Charles in Diana nezakonsko hčerko": Sarah bi lahko prevzela prestol, William jo želi spoznati

15. 5. 2024
"Palača ve, da imata Charles in Diana nezakonsko hčerko": Sarah bi lahko prevzela prestol, William jo želi spoznati (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate naj bi Williamovo sestro srečala v Ameriki. 

Že nekaj let se šušlja, da imata kralj Charles (75) in princesa Diana nezakonsko hčerko. Ime ji je Sarah Spencer in živi v Ameriki, in čeprav medijem, predvsem britanskim, ni znana, so njeno fotografijo nekoč objavili tudi v Ameriki, podobnost z domnevnimi starši pa je neverjetna. Tako kot zgodba za vsem tem.

V britanski kraljevi družini že od nekdaj obstaja zanimanje za srečanje s 'sestro' in menda si jo je želel spoznati celo valižanski princ William.

"Srečanje je bilo dogovorjeno, vendar samo za ženo princa Williama, Kate Middleton. Bila je zelo navdušena, ko je videla podobnost med Sarah in princeso Diano," je takrat povedal vir.

Zakaj je bila celotna zgodba zavita v tančico skrivnosti? Zdi se, da ni bilo potrebe, da bi Sarah to javno objavila, ker to ne bi spremenilo ničesar. Rodila se je leta 1981, pred Williamom, tako da ima ne glede na spol prednost pri dedovanju.

Ni trajalo dolgo, da so se na družbenih omrežjih začele ustvarjati zgodbe o tem, kako je palača seznanjena in namerno ne želi priznati obstoja nezakonske hčerke, ker bi lahko prevzela Williamovo mesto.

"Vse vedo, če princa bodo umaknili s prestola, zato modro molčijo," komentirajo.

Sarah je menda 'nastala' na neverjeten način. Kot kroži po družbenih omrežjih, je kraljica Elizabeta II. želela je zagotoviti, da bo Diana lahko rodila, zato so poskusili z oploditvijo 'in vitro', da bi videli, ali so njena jajčeca oplojena. Zdravnik, ki je bil vpleten v celoten postopek, naj bi ukradel Dianina jajčeca in Charlesovo spermo, piše Marca, in jo uporabil pri nadomestni materi, domnevno svoji ženi. Leta 1981 naj bi rodila deklico Sarah.

Ko je princesa Diana leta 1997 umrla v prometni nesreči, naj bi se Sarah bala za svoje življenje in pobegnila v Ameriko. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nezakonski kraljevi otroci: Charles naj bi bil oče dveh otrok pred Williamom, a to ni najbolj šokantno

Priporočamo tudi: Bizarna zgodba o domnevni hčerki princese Diane: Sarah se je rodila pred Williamom, podobnost pa je neverjetna