Odkrili smo, kdo je srčni izbranec Ilke Štuhec!

Preteklo leto se je veliko ugibalo o tem, ali je Ilka s kom v zvezi, pred nekaj dnevi pa so se pojavile nove govorice in tokrat s foto (!!) dokazi.
 

Odkrili smo, kdo je srčni izbranec Ilke Štuhec! - Foto: Primož Predalič

Ena izmed naših najbolj uspešnih alpskih smučark, Ilka Štuhec, ki ima za seboj sicer težko leto (zaradi poškodbe med treningom je morala izpustiti celotno olimpijsko sezono), je srečno zaljubljena.

 

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec) on

Vsaj tako pravijo njeni zvesti sledilci, ki z budnim očesom spremljajo njena družbena omrežja. Ilka v teh dneh namreč uživa na rajskih Maldivih, kamor pa se očitno ni odpravila sama.

Prvi namigi

Prva počitniška fotografija z Instagrama prikazuje njeno pozdravljanje dopusta, na fotografiji pa poleg njene roke, lahko opazimo tudi moško dlan. Med komentarji pa so se pojavili tudi zapisi, ki namigujejo, da dopustuje v dvojini.

 

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec) on

Kaj pa če je vse res?

Naslednje objave prikazujejo, da Ilka na dopustu res uživa, ampak šele ena izmed fotografij na Facebooku je poskrbela, da so ljudje postali še bolj pozorni in prepričani v dejstvo, da je res v zvezi.

Zgornja fotografija morda ne bi bila nič posebnega, če ne bi enake fotografije, iz drugega zornega kota, objavil tudi Beni Matti.

Beni Matti

Njen izbranec naj bi bil Benni Matti, vodja tekmovalnega oddelka švicarskega podjetja Stöckli, ki skrbi tudi za smuči naše prvakinje. In čeprav je Ilka za eno izmed slovenskih revij povedala, da je od preteklega leta res že v zvezi, pa mora še potrditi, ali so njeni sledilci pravilno ugibali.

Foto: Instagram.com/ilkastuhec, Facebook.com/matti.beni. Facebook.com/ilka.stuhec

Vir: Cosmopolitan.si

Preberi še: Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, najpogosteje blestijo v karieri

Priporočamo tudi: Razlog, zakaj Meghan Markle po poroki ne nosi več barvitih oblačil!
 

Najbolj brano