Noče popustiti: Meghan Markle se bo z Williamom in Kate pobotala le, če bosta izpolnila ta dva pogoja

24. 4. 2024
Noče popustiti: Meghan Markle se bo z Williamom in Kate pobotala le, če bosta izpolnila ta dva pogoja (foto: Profimedia)
Profimedia

Princesa in valižanski princ se morata odločiti, ali bosta izpolnila pogoje, ki jima jih je postavila Meghan Markle.

Novica, da Kate Middleton boleha za rakom, je šokirala svetovno javnost, princ Harry in njegova žena Meghan Markle pa naj bi za njeno diagnozo izvedela šele, ko je valižanska princesa v čustvenem videosporočilu razkrila, da prejema 'preventivno' kemoterapijo.

Njun odnos se je poslabšal, potem ko je princ Harry v svojih spominih Spare sramotil svojo svakinjo zaradi njenega ravnanja z Meghan, po besedah ​​kraljevega strokovnjaka Richarda Fitzwilliamsa pa se je Kate odločila, da bo svojo diagnozo prikrila pred njima, ker 'jima ni mogoče zaupati. ', piše The Sun.

Kmalu po tem, ko je Kate objavila, da je zbolela za rakom, sta se s princem Williamom odločila zgladiti stvari s Harryjem in Meghan. Menda naj bi ju povabila, naj skupaj z otroki prideta v Veliko Britanijo, kar je Meghan zavrnila.

Kraljevski strokovnjak Tom Quinn je zdaj za The Mirror razkril pravi razlog za njeno odločitev, to sta dva pogoja, ki ju morata William in Kate izpolniti, da bi lahko pobotali družini.

"Harry bi rad videl spravo, vendar v celoti podpira svojo ženo in dokler ne bo menila, da je kraljeva družina dovolj prijazna do nje in da se ji bo vljudno opravičila za preteklost, se to ne bo zgodilo," je povedal za The Mirror.

Mimogrede, mnoge je te dni presenetila novica, da bosta Harry in Meghan producirala še dve Netflixovi seriji. Njuni oboževalci so najprej pomislili, da bo par spet razkril skrivne podatke o britanski kraljevi družini, tako kot je to storil leta 2022 v dokumentarcu Harry & Meghan.

Vendar se zdi, da tokrat ne bo tako. Serija bo osredotočena na kuhanje in prvenstvo v ameriškem polu, so razkrili pri omenjeni pretočni storitvi. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta njena odločitev mu ne bo všeč: Razdor med Meghan Markle in princem Harryjem vse večji, razlog bo marsikoga razjezil

Priporočamo tudi: Kraljevi strokovnjak pravi, da princ Harry obžaluje pisanja o Kate Middleton v knjigi Spare

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk