Ne boste verjeli, kdo sta še dva glavna moška lika, ki ne bosta nastopila v nadaljevanju serije Seks v mestu

Ne bomo pogrešali le Samanthe.

Ne boste verjeli, kdo sta še dva glavna moška lika, ki ne bosta nastopila v nadaljevanju serije Seks v mestu - Foto: Profimedia

Snemanje naj bi se začelo kmalu in to je vsaj ena dobra novica. Serijo naj bi začeli snemati v New Yorku konec pomladi. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis bodo vse skupaj sodelovale z Michaelom Patrickom Kingom, ki je napisal in režiral oba filma SATC.

Pandemija COVID-19 bo del serije

V intervjuju za Vanity Fair je Sarah Jessica Parker razkrila, da bo pandemija vplivala na dogajanje v seriji And Just Like That ..., ki naj bi se začela snemati spomladi. Parker je za objavo dejala, da bo COVID-19 del zgodbe v New Yorku: "Očitno bo del zgodbe, kajti to je mesto, v katerem živijo ti liki. In kako je to spremenilo odnose, ko prijatelji izginejo? Močno verjamem, da bodo pisatelji vse to preučili."

Nadaljevala je: "Mislim, da smo Cynthia [Nixon], Kristin [Davis] in vsi navdušeni nad časom, ki je minil. Saj veste, kdo so zdaj na tem svetu? So se prilagodile? Kakšno vlogo so imele? Kje jim ni uspelo kot ženskam, kot prijateljici in kako se znajdejo? So kot nekateri ljudje, ki so zmedeni, ogroženi in živčni [zaradi dogajanja na svetu]? Radovedna in navdušena sem, da vidim, kako si pisatelji danes predstavljajo te ženske."

SJP obljublja raznolikost

Med intervjujem za Vanity Fair je Parkerjeva razkrila: "Na zares razburljiv način je neverjetno raznolika."

Mr. Big in Steve menda ne bosta nastopila v novi seriji

Page Six je poročala, da Chris Noth ne bo ponovno igral vloge Mr. Biga v novi seriji. Poročajo tudi, da se David Eigenberg, ki igra Mirandinega moža Steva Bradyja, prav tako ne bo vrnil, toda predstavnik igralca je dejal, da se pogaja za nastop v novi seriji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vračajo se ti visoki škornji, ki jih boste želeli imeti

Priporočamo tudi: Pozabite na puli, Kaia Gerber je s tem kosom iz Manga napovedala nov modni trend

Najbolj brano