Najbolj seksi moški

Revija People je objavila seznam najbolj seksi moških na svetu za leto 2009.

Najbolj seksi moški - Foto: Fotografija www.johnlegend.com, Fotografija arhiv Govori.se, Fotografija www.nickcannon.com, Fotografija www.myspace.com/daughtry, Fotografija www.adamofficial.com, Fotografija www.gillesmarini.com, Fotografija promocijsko gradivo

Lanskega zmagovalca, postavnega Avstralca Hugha Jackmana, je zamenjal karibski Pirat Johnny Depp. 46-letnik, ki je zaslovel s TV serijo 21 Jump Street, je laskavi naziv prejel že leta 2003. Igralec trenutno živi v Parizu z ženo Vanesso Paradis in njunima otrokoma, desetletno Lily-Rose in sedemletnim Jackom.

Na famozni lestvici najdemo igralca Ryana Reynoldsa, ki smo ga letos lahko gledali v filmu Snubitev s Sandro Bullock. Triintridesetletnik pa se je zaobljubil seks bombi Scarlett Johansson.

Partner Reese Witherspoon Jake Gyllenhaal si je priboril bronasto odličje. Čeprav je njegova igralska kariera bogata, pa se ga bo večina zapomnila kot pastirja, ki se je skupaj s pokojnim Heathom Ledgerjem, odpravi na goro Brokeback, kjer se med njima razvije ljubezen.

Prekrokana noč je verjetno kriva, da se je na vrhu pojavil Bradley Cooper. Čeprav, kadar je govora o Robertu Downeyju Jr., beseda nanese na rehabilitacijo, pa igralec še vedno pritegne ženske poglede.

Ne moremo pozabiti spodnjic Emporio Armani, ki jih nosi David Beckham. Britanski žogobrc je najbolj seksi športnik.

Medtem pa na malih zaslonih vlada Gilles Marini. Lahko smo ga pred časom občudovali v seriji Bratje in sestre na eni izmed komercialnih televizij.

Glasbeni lepotci so mož pop zvezdnice Mariah Carey Nick Cannon, Adam Lambert, zvezda Ameriškega idola, pevec Chris Daughtry ter John Legend.

Ne smemo pa izpustiti trenutno najbolj vročega igralca Roberta Pattisona. Ne dvomimo, da bo čez nekaj let, Robert tisti, ki bo zamenjal Johnnyja na prestolu.

Seznam vseh, s pripadajočo galerijo, pa bo moč videti v posebni izdaji omenjene revije.

Več na people.com.

Najbolj brano