Monaška princesa Charlène v zdravstveni ustanovi dobila skrivnosten obisk: Na zdravljenju bo ostala vsaj še nekaj mesecev

Še vedno hospitalizirano Charlène je v zdravstveni ustanovi obiskal skrivnosten gost.

Monaška princesa Charlène v zdravstveni ustanovi dobila skrivnosten obisk: Na zdravljenju bo ostala vsaj še nekaj mesecev - Foto: Profimedia

Odkar se je vrnila v Monako, princesa Charlène ni živela v palači. Naj spomnimo, da je bila zaradi zdravstvenih težav, ki so se pojavile leta 2021, sprejeta v terapevtski center, da bi lahko fizično in psihično okrevala. Čeprav je izolirana od svoje družine, je Charlène prejela skrivni obisk njenega moža, princa Alberta.

Ne spreglejte:

Revija Closer še razkriva, da naj bi monaški princ Albert II s svojo ženo preživel tudi silvestrovo. S prihodom v Švico 30. decembra naj bi monaški princ odložil svoje kovčke blizu klinike in si sprostil urnik, da bi lahko preživel oseminštirideset ur sam s svojo ženo. Dokaz, da kljub govoricam o ločitvi in ​​nezvestobi med Charlène in Albertom II še vedno vlada ljubezen?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Se bo Charlène kmalu vrnila k družini?

Po poročanju medijev naj bi njeno okrevanje trajalo še nekaj mesecev. Zato še ni načrtovano, da bi se princesa vrnila živeti v palačo. Po besedah ​​nekoga, ki je blizu monaške palače, bi morala princesa Charlène vztrajati "nekaj mesecev", da si zagotovi hitro okrevanje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na črne gležnjarje, to je prava barva za prihajajoče prehodno obdobje

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez je to "grdo" krilo naredila trendovsko

Najbolj brano