Melania Trump

Melania Trump je bržkone najbolj znana Slovenka v visoki svetovni družbi. Če bo njenemu možu Donaldu Trumpu uspel veliki met in bo na naslednjih volitvah postal predsednik Amerike, pa bomo na sonarodnjakinjo še bolj ponosni. Tako kot je ona danes po­nosna na petletnega sina Barrona.

Melania Trump

Melania in Donald imata zelo srečen in harmoničen zakon. Njuna vez pa se je samo še utrdila, ko je Melania 26. aprila 2006 rodila Barrona. Čeprav je družina zelo na udaru javnosti, ji je uspelo nekako obdržati neko zasebnost. Zato o malem Barronu le malo novic pricurlja v javnost.

Deček je, kljub bogastvu, ki ga obkroža, povsem navaden fantek, takšen, kot jih je na milijone po svetu. Rad gleda risanke in občuduje njihove junake. Občuduje očeta, in če ga nekdo vpraša, kaj bo, ko bo velik, samozavestno odgovori, da bo podjetnik in golfist - prav tako kot oče. Vsekakor deček odrašča v harmonični družini. Mama Melania mu posveča ves prosti čas in za zdaj niti ne razmišlja o tem, da bi imela še enega otroka, saj pravi, da ima doma kar dva. Velikega Donalda in malega Barrona. ‘’Dela z oblikovanjem nakita imam veliko, tako da ne razmišljam o še enem otroku. Vendar pa, nikoli ne reci nikoli ...’’ pravi Melania.

Kljub bogastvu se tako Melania kot Donald trudita, da bi deček odrasel v odgovornega in izobraženega fanta. Vseeno mu je dovoljeno in omogočeno več kot drugim otrokom. Takšnim statusnim razlikam se je praktično nemogoče izogniti.

ASTRO KARTA
Skrbna in ljubeča mama

Je skrbna, umirjena in pozorna ženska, ki ji družina pomeni zelo veliko, zato verjetno močno uživa v materinski vlogi, po drugi strani pa je z Marsom v Dvojčkih tudi izredno komunikativna, bistra in radovedna, tako da se dobro znajde v vlogi gostiteljice. Ima tudi močno poslovno žilico, saj je dovolj ambiciozna in preračunljiva, da lahko z vztrajnostjo in trmo doseže velike uspehe.

Sandra Bratuša, Story
Fotografije RedDot, Getty Images

Najbolj brano