Melania Trump končno ujeta v javnosti: Navdušila je z novo barvo las in brezhibnim stilom

Ko je bila prva dama ZDA, je bila nenehno pod drobnogledom javnosti, zadnje čase pa je zelo redko opažena. Ob njenem obisku v prestižnem delu 'Velikega jabolka' so se celo pojavila ugibanja, ali je to sploh ona.

Melania Trump končno ujeta v javnosti: Navdušila je z novo barvo las in brezhibnim stilom - Foto: Profimedia

Medtem ko njen mož Donald Trump ne skriva ambicij, da bi bil še enkrat predsednik Amerike, za Melanio Trump ne bi mogli ravno trditi, da si želi še enkrat postati prva dama.

Da je to poglavje zanjo zaključeno, je za CNN pred časom komentiral tudi neimenovani, a dobro obveščeni vir. Melania naj bi več prijateljem zaupala, da moža nikakor ne spodbuja k vnovični kampanji.

Življenja v Beli hiši si že v preteklosti ni preveč želela, s sinom Barronom je pri selitvi iz New Yorka v Washington D.C. "zavlačevala", kolikor se je le dalo.

Po dolgem času v javnosti ...

Po mnenju mnogih je bila Sevničanka med moževim predsedovanjem še najbolj sproščena in nasmejana med otroki, ki jih je v sklopu različnih iniciativ obiskovala po vsej državi in jim brala zgodbice.

Vedno brezhibno urejena nekdanja manekenka je med obiskom wellnesa in sprostitvnega centra v zgornjem vzhodnem delu New Yorka požela veliko zanimanja. Ko je izstopila iz avtomobila, so se proti njej nemudoma usmerili številni radovedni pogledi.

Medtem je sama ob spremstvu varnostnika hitro stopila v stavbo in ni želela vzpostaviti stika ne s fotografi ne z mimoidočimi. 

Marsikdo se je kasneje upravično spraševal, ali je res šlo za nekdanjo prvo damo, saj so jo videli le nekoliko od strani. 

Kaj imata skupnega Urška Klakočar Zupančič in Melania Trump?

Preberite več na Metropolitan.si

Preberite še: 5 receptov za malo drugačen gin tonic: Odkrijte koktajl mojstra v sebi in pripravite najboljši koktajl, ki ste ga kdajkoli pili

Priporočamo tudi: Horoskop: Kako popestriti poletne dni glede na vaše nebesno znamenje?

Najbolj brano