Meghan Markle naj bi "prosila" Kate Middleton, naj sodeluje v njenem zloglasnem podkastu

Meghan je menda celo ponudila, da bi imela Kate "celotno epizodo zase".

Meghan Markle naj bi "prosila" Kate Middleton, naj sodeluje v njenem zloglasnem podkastu - Foto: Profimedia

Meghan Markle je v svojem kritiško priznanem podkastu Archetypes gostila že veliko zvezdnikov, a očitno je na njenem seznamu želja še vedno ena oseba: Kate Middleton. Po novem poročilu časopisa The Express je vojvodinja Meghan med svojim nedavnim potovanjem v Združeno kraljestvo vprašala princeso Kate, ali bi želela nastopiti v podkastu.

Tukaj so podrobnosti: Kraljevi strokovnjak Neil Sean naj bi govoril z virom, ki je povedal, da je Meghan med bivanjem v Frogmore Cottage "izrazila prošnjo valižanski princesi", naj se pojavi v eni od prihodnjih epizod podkasta Arhetipi. Meghan je menda celo ponudila, da bi imela Kate "celotno epizodo zase".

Sean je dodal, da je "v Meghaninih očeh to zato, ker jo je zasnovala na ideji dveh vojvodinj, kot sta bili takrat, in seveda govorila o tem, kako težko je voditi družino, usklajevati poklicno življenje [in] delo".

Očitno je Meghan menila, da sta s Kate v času ponudbe "napredovali" v svojem odnosu, je pojasnil Sean, in čeprav se z ekipo Spotify "še nista odzvali", se špekulira, da bi "morda Catherine to lahko celo vključila, ko se bo konec tega meseca vrnila v Združene države zaradi Earthshota".

Ideja, da bi Meghan in Kate skupaj pripravili epizodo podkasta, se sliši čudovito, a nekako predobro, da bi bila resnična - še posebej zato, ker naj bi se kraljeva družina povsem razburila zaradi knjige spominov princa Harryja, Spare, ki bo izšla 10. januarja. Poleg tega je The Sun nedavno poročal, da William "skorajda ni govoril" s Harryjem, odkar so se pojavile novice o knjigi Spare.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Diane Keaton s temi vzorčastimi hlačami ovrgla vsa pravila oblačenja za ženske nad 60 let

Priporočamo tudi: Monica Bellucci osupljiva v obleki, v kateri so ženske videti kot milijon dolarjev

Najbolj brano