Meghan Markle je bila podvržena tej "izjemno težki" preizkušnji, da bi se lahko pridružila kraljevi družini

Meghan Markle se je v novi epizodi svojega podkasta ozrla na svoj vstop v kraljevo družino.

Meghan Markle je bila podvržena tej "izjemno težki" preizkušnji, da bi se lahko pridružila kraljevi družini - Foto: Profimedia

Avgusta 2022 je Meghan Markle po več mesecih čakanja objavila prvo epizodo svojega podkasta "Arhetipi", v katerem sprejema prestižne gostje, ki govorijo o temah, povezanih s feminizmom. To je bil velik uspeh, saj se je podkast takoj znašel na vrhu seznama poslušanosti v številnih državah. Treba je povedati, da nekdanja igralka zna pritegniti javnost, saj v vsaki epizodi razkrije anekdote o svojem zasebnem življenju. In tudi zadnja ni bila izjema.  

Nikoli opravljen izpit 

Med gostovanjem Sophie Trudeau, Pamele Adlon in Sama Jaya se je žena princa Harryja vrnila k svojim začetkom v kraljevi družini. Ker je Meghan Markle Američanka, je bilo dogovorjeno, da bo po poroki s sinom kralja Charlesa III. postala britanska državljanka. Meghan Markle se je morala pripraviti na test o zgodovini, pravnem sistemu, politiki in kulturi države: "Ta izpit je tako težak," je pojasnila mati Archieja in Lilibet. "Učila sem se, da bi ga opravila, in spomnim se, da sem si ves čas govorila: 'Ampak to ni mogoče. Svojega moža sem vprašala: "Ali si to vedel? Ali ste to vedeli?" In on je rekel: "Nisem imel pojma." Ker je celotna družina odšla iz Združenega kraljestva, Meghan Markle nikoli ni opravila tega strašnega testa in preverila svojega znanja o Združenem kraljestvu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Katie Homes čudovita v popolnem jesenskem videzu - usnje od glave do pet

Priporočamo tudi: Alja Perne predstavila novo kolekcijo znamke The Base Label (morate videti ta šal!)

Najbolj brano