Meghan Markle in princ Harry šesto obletnico poroke praznovala na zmenku s prijatelji iz Montecita

22. 5. 2024
Meghan Markle in princ Harry šesto obletnico poroke praznovala na zmenku s prijatelji iz Montecita (foto: Profimedia)
Profimedia

Paru, ki se je maja 2018 poročil na slovesnosti v Windsorju, naj bi se na dvojnem zmenku v Lucky's Steakhouse pridružila Brian Robbins, direktor Paramounta, in njegova žena Tracy.

Ta teden sta princ Harry in Meghan Markle obeležila šesto obletnico poroke z obiskom restavracije v bližini njunega doma v Montecitu. Pri sobotni večerji v Lucky's Steakhouse sta se jima pridružila prijatelja Brian Robbins, vodja podjetja Paramount, in njegova žena Tracy, oblikovalka, poroča Tatler.

Par sta bila pred tem skupaj fotografirana na jamajški premieri filma One Love, biografskega filma o Bobu Marleyju, v katerem igrata Kingsley Ben-Adir in Lashana Lynch, že januarja, med bivanjem Meghan in Harryja v ZDA pa naj bi se zbližala. Tracy je bila ena od prejemnic prve serije marmelade, povezane z Meghanino novo blagovno znamko za življenjski slog, American Riviera Orchard. Na svojem računu na Instagramu je objavila fotografijo košare s pripisom, v katerem je pohvalila marmelado.

Meghan in Harry sta se v svoj dom z devetimi spalnicami v Montecitu preselila julija 2020, le nekaj mesecev po tem, ko sta zapustila kraljevi vlogi. V mestu živijo tudi Robbinsovi, marca letos pa je revija Santa Barbara Magazine delila fotografije zabave, ki sta jo priredila za oblikovalca Jeremiaha Brenta in na kateri je bil zvezdniški seznam gostov, med katerimi sta bili tudi Susseški prijateljici Ellen DeGeneres in Oprah Winfrey.

Profimedia

Meghan in Harry sta se leta 2018 poročila v kapeli svetega Jurija v Windsorju, ki mu je sledil zasebni sprejem v bližnji hiši Frogmore House. Šesta obletnica poroke je sledila odmevnemu potovanju v Nigerijo, kjer sta promovirala igre Invictus Games in se udeležila vrha o duševnem zdravju, ki ga je pripravila fundacija Geanco, eden od njunih dobrodelnih partnerjev.

V prihodnosti nameravata še več potovati, je Harry med turnejo povedal reviji People. "Izjemno pomembno je, da se neposredno srečujemo z ljudmi, ki podpirajo naše cilje in nam prisluhnejo, da bi dosegli rešitve, podporo in pozitivne spremembe," je dejal.

Dodal je: "Od doma in prek Zooma lahko naredimo le toliko, zato se veselimo, da bomo več potovali, ker je delo pomembno. Ne glede na to, ali gre za fundacijo Archewell, organizacijo Invictus ali katerega koli od naših drugih namenov, vedno se bodo našli razlogi za srečanje z ljudmi, ki so v središču našega dela."

Za Meghan je bil obisk Nigerije "neverjetno nepozaben in poseben," je povedala za People. "Že samo to je najboljši spomin, ki ga bomo odnesli s seboj - vsi spomini, ki smo jih ustvarili." Povedala je, da so jo še posebej ganila srečanja para s šolarji.

"V njih sem videla sebe," je dejala. "V vseh teh mladih dekletih - in mimogrede, tudi v teh mladih fantih - vidim potencial. To je tisto, kar vidiva v svojih otrocih [Lili in Archie] - da bi jim dala to obljubo in navdušenje za njihovo prihodnost."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Resnično strašljivo in neprijetno!" Slavni igralec razkril neprijetno podrobnost, po kateri se spominja poroke princa Harryja in Meghan Markle

Priporočamo tudi: Kot starš in otrok – jasno je, kdo ima kontrolo: Obnašanje princa Harryja in Meghan Markle v Nigeriji je glavna tema v Veliki Britaniji

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave