Meghan Markle in princ Harry prihajata v Balmoral, kjer se bosta pridružila kraljevi družini in stala ob strani kraljici Elizabeti

Vojvoda in vojvodinja Susseška se bosta pridružila starejšim članom kraljeve družine na Balmoralu, kjer je kraljica pod zdravniškim nadzorom zaradi skrbi zdravnikov.

Meghan Markle in princ Harry prihajata v Balmoral, kjer se bosta pridružila kraljevi družini in stala ob strani kraljici Elizabeti - Foto: Profimedia

Princ Harry in Meghan, ki sta med kratko evropsko turnejo bivala v Frogmore Cottage v Windsorju, "bosta odpotovala na Škotsko", je potrdila njuna tiskovna predstavnica.

Vsi kraljičini otroci in vojvoda Cambriški so zdaj že v Balmoralu ali na poti tja. 

Princ Charles in Camilla, ki sta pristala s helikopterjem, sta že s 96-letno kraljico. Vojvoda Cambriški, vojvoda Yorški in grof Wesseški letijo na sever.

Buckinghamska palača je v izjavi, objavljeni ob 12.30, zapisala: "Kraljičini zdravniki so po nadaljnji oceni danes zjutraj zaskrbljeni za zdravje njenega veličanstva in so ji priporočili, naj ostane pod zdravniškim nadzorom."

"Kraljica se počuti udobno in ostaja v Balmoralu."

Zakonca Sussex bi se sicer morala danes zvečer udeležiti podelitve nagrad WellChild v Londonu, nato pa se vrniti v Kalifornijo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

Priporočamo tudi: Vsakodnevni obiski princa Charlesa pri kraljici vzbujajo skrb

Najbolj brano