Meghan Markle in princ Harry: Kraljeva družina se je odločila, da mali princeski Lilibet ne bo čestitala za njen drugi rojstni dan

Čestitali niso niti Archiju, ki je svoj četrti rojstni dan praznoval 6. maja, kar je bilo na isti dan kot uradno kronanje kralja Charlesa.

Meghan Markle in princ Harry: Kraljeva družina se je odločila, da mali princeski Lilibet ne bo čestitala za njen drugi rojstni dan - Foto: Profimedia

Hčerka Meghan Markle in princa Harryja Lilibet Diana je 4. junija praznovala svoj drugi rojstni dan v Kaliforniji, kjer imata svoj dom vojvoda in vojvodinja Susseška. Novoimenovana princeska je lani med platinastim jubilejem svoje pokojne prababice dopolnila eno leto. Vsi so se zbrali, da bi počastili kraljico Elizabeto, ki je umrla septembra 2022, le nekaj mesecev pozneje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

A vseeno so našli čas, da so Lilibet na družbenih omrežjih zaželeli vse najboljše za rojstni dan, ob tej priložnosti pa sta se oglasila tako Walesova kot kralj Charles:

Letos pa Susseški ali Lilibet še niso prejeli nobenega sporočila.

Harryjev in Meghanin sin Archie je četrti rojstni dan praznoval 6. maja, kar je bilo na isti dan kot uradno kronanje kralja Charlesa. Ni preveč presenetljivo, da je bila kraljeva družina tisti dan zelo zaposlena, vendar mu tudi oni niso zaželeli rojstnega dne.

Meghan in Harry pa načrtujeta zabavo doma z otroki in nekaj bližnjimi prijatelji. Vir je za New Idea povedal: "Brez dvoma bo dobila tovornjak daril. Meghan se je zaljubila v Cartierjeve popolnoma božanske glasbene skrinjice."

Dodali so še: "Harry pusti Meghan, da prevzame večino Lilijinih daril, vendar je govoril o tem, da bi v otroško sobo dodal več britanskih knjig, ki jih je imel rad kot otrok, na primer serijo o medvedku Paddingtonu."

Po poročanju časopisa Express pa bo kralj Charles Lilibet poslal darilo, in sicer "po meri izdelano hišico".

Kraljeva družina je Archieja in Lilibet nedavno priznala in vključila tudi na druge načine, saj je na uradni spletni strani posodobila, da otrok ob uradnih priložnostih ne bodo več imenovali "princ Archie of Sussex" in "princesa Lilibet of Sussex".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Brez konkurence: 3 nebesna znamenja, ki slovijo kot najbolje oblečena in z največjim smislom za estetiko

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez v Los Angelesu s temno rjavimi lasmi in tetovažo: Tako neprepoznavno in nič glamurozno je bila videti

Najbolj brano