Meghan Markle in princ Harry bosta služila milijone na račun kraljeve družine: Odkrila način za hiter denar, a kralju Charlesu to ni všeč

22. 5. 2024
Meghan Markle in princ Harry bosta služila milijone na račun kraljeve družine: Odkrila način za hiter denar, a kralju Charlesu to ni všeč (foto: Profimedia)
Profimedia

Meghan Markle in princ Harry sta našla genialno rešitev za dodaten zaslužek, ki pa je že naletelo na negodovanje kralja Charlesa.

Princ Harry je lani izdal svoje spomine z naslovom Spare, kjer je razkril, kakšno je življenje v kraljevi družini. In letos bo po mnenju poznavalca kraljeve družine Toma Quinna tudi Meghan Markle pisala svoje spomine, ki kralju Charlesu ne bodo všeč.

V svojem pregledu teme je Quinn dejal, da bi Meghan morala samo vzeti v roke pisalo in papir ter slediti moževim stopinjam in opisati svoje življenje v kraljevi družini.

Harryjeva biografija je leta 2023 postala uspešnica in prodana v kar 700.000 izvodih.

Kot je Quinn povedal za Mirror, "bi morala Meghan samo zaradi truda, ki ga je vložila v svojo blagovno znamko 'America Riviera Orchard', spoznati, da bi ji spomini, kot so Harryjevi, prinesli milijone!".

Prepričan je, da bi ta situacija pretresla kralja Charlesa, saj je Harry sam priznal, da njegovi spomini niso edino, kar bo izdal, in dodal, da kralj tega ni bil preveč vesel.

Princ Harry je ob neki priložnosti tudi dodal, da ima dovolj materiala za drugo knjigo, vendar se vzdrži pisanja, ker se boji, da bi razburil svojo družino. Za Telegraph je povedal, da bi lahko napisal dve knjigi, a najtežje je bilo te zgodbe iz kraljeve družine sploh predstaviti.

Dodal je tudi: "So stvari, ki so se zgodile med mano in mojim bratom in na nek način med mano in mojim očetom, za katere ne bi rad, da svet sliši, ker mislim, da mi preostali svet nikoli ne bi oprostil."

Tom Quinn meni, da bi moral Harry družino vseeno prositi za odpuščanje in se jim opravičiti, ker je šel predaleč in razkril zasebne družinske zadeve.

Vendar se Harry še vedno noče opravičiti, saj meni, da bi se morala družina pravzaprav opravičiti njemu. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poteza, s katero naj bi Williamova domnevna ljubica prevzela mesto Kate Middleton: V Veliki Britaniji se spet govori o Rose Hanbury

Priporočamo tudi: "Resnično strašljivo in neprijetno!" Slavni igralec razkril neprijetno podrobnost, po kateri se spominja poroke princa Harryja in Meghan Markle

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave