Meghan Markle in princ Harry bosta kljub povabilu kralja Charlesa III. božič preživela zunaj kraljeve družine

Vzdušje med vojvodo in vojvodinjo Susseško ter preostalimi člani kraljeve družine ostaja zapleteno. 

Meghan Markle in princ Harry bosta kljub povabilu kralja Charlesa III. božič preživela zunaj kraljeve družine - Foto: Profimedia

V britanski kraljevi družini je spet veliko pretresov. Po poročanju britanskih medijev sta se Meghan Markle in princ Harry odločila, da ne bosta sprejela povabila kralja Charlesa III., da bi božič preživela v krogu kraljeve družine. Vendar je to prvi božični večer brez kraljice Elizabete II.

Napet božič

Po poročanju časopisa Mirror se Meghan in Harry "ne nameravata" ponovno pridružiti družini, niti za prvi božič brez kraljice v Sandringhamu. Vendar je kralj Charles III. kljub številnim napetostim, ki so še vedno prisotne med njimi, povabil svojega sina na praznovanje.

Seveda je že zdaj razburjenje povzročila januarska izdaja biografije princa Harryja z naslovom "The Spare". Kralj Charles III. in preostala kraljeva družina se bojijo novih razkritij vojvode Susseškega, kot se je to zgodilo že med eksplozivnim intervjujem z Oprah Winfrey.

Eden od neimenovanih virov je celo dejal, da bi knjiga lahko imela velike posledice: "Ta knjiga bi lahko pomenila konec vseh odnosov med Harryjem in kraljevo družino, to je obupno žalostno."

Zato se zdi razumljivo, da se Meghan Markle in princ Harry le nekaj dni pred izidom težko pričakovane knjige odločita, da počitnic ne bosta preživela v krogu kraljeve družine.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Letizia Ortiz še naprej razburja modne kritike v krilu iz H&M,ja ki ga s svojim drznim okusom lahko nosi samo ona

Priporočamo tudi: Pozabite trenč plašč, Amal Clooney nam je pokazala elegantno alternativo te jeseni

Najbolj brano