Medtem ko se zdravi, bo od njih prejela najlepše darilo: Princ Harry in Meghan Markle imata za Kate Middleton nekaj neprecenljivega

9. 5. 2024
Medtem ko se zdravi, bo od njih prejela najlepše darilo: Princ Harry in Meghan Markle imata za Kate Middleton nekaj neprecenljivega (foto: Profimedia)
Profimedia

Svak in svakinja valižanske princese sta ji takoj, ko sta izvedela, da je zbolela za rakom, zaželela čimprejšnje okrevanje, zdaj pa je razkrito, kako jo podpirata v tem težkem času.

Odkar je 22. marca Kate Middleton, valižanska princesa in žena princa Williama, oznanila, da je zbolela za rakom, se zdi, da tiho razmerje princa Harryja in Meghan Markle, vojvode in vojvodinje susseških, s preostalo družino ni več v miru.

Z izjemo drame, ki so jo mediji poimenovali "vojna marmelad", se javnost na splošno ne ukvarja z razmerji znotraj kraljeve družine, kljub temu da te dni v Britanijo prihaja princ Harry na obletnico svojih Invictus Games. 

Kot zdaj pišejo ameriški mediji, princ Harry in Meghan Markle v tako težkem času ne želita oteževati položaja bodoče kraljice.

"Vojvoda in vojvodinja susseška želita ohraniti veliko spoštovanja in tej situaciji ne dodajati stresa. Če Will in Kate želita svoj prostor, jima ga bosta Meghan in Harry dala," je za Us Weekly povedal neimenovani vir blizu kraljevega para.

Drugi anonimni vir, ki je obveščen o razmerah v Kensingtonski palači, poudarja, da na novo tehtata svoje poglede na razmere v britanski kraljevi družini.

"Želita imeti razmerje z Megan in Harryjem in ne bi želela, da bi se jeza prenesla na naslednjo generacijo," pravi oseba, ki je blizu princa in valižanske princese. "Želita izboljšati odnose z njimi zaradi otrok."

Istega večera, ko je Kate Middleton delila svoj javni nagovor, v katerem je pojasnila, da se zdravi za rakom, sta se oglasila vojvoda in vojvodinja susseška in ji zaželela vse dobro.

Mediji so nato poročali, da sta stopila v stik s Kate Middleton in princem Williamom, pa tudi, da se vojvodinja susseška pri svojih virih v Kensingtonski palači pozanima o princesinem stanju, ni pa znano, ali sta ponovno komunicirali. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Doživlja najtežje dni: Zadnja poteza Kate Middleton kaže, da nič več ni tako, kot je bilo, žalujejo Britanci

Priporočamo tudi: Princ pod pritiskom: Ali bo William zapustil monarhijo?

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik