Lahko bi ju tožili zaradi tega, kar sta pripravila svojim otrokom: Nihče ne razume te boleče odločitve Meghan Markle in princa Harryja

Znana voditeljica je nedavno izjavila, da je žalostno, da sta princ Harry in Meghan Markle svojima otrokoma prikrajšala za čudovit del odraščanja.

Lahko bi ju tožili zaradi tega, kar sta pripravila svojim otrokom: Nihče ne razume te boleče odločitve Meghan Markle in princa Harryja - Foto: Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle sta svoje otroke prikrajšala za družino, pišejo britanski mediji, saj sta se javno distancirala od bratov, sester in staršev.

Celo nekateri znani ljudje so začeli komentirati nenavaden položaj vojvode in vojvodinje sussekške, ki sta se popolnoma izolirala z otroki, nimata stikov z najdražjimi, Meghan Markle in princ pa se večinoma družita z nekaj zvezdniki z s katerim sta se zbližala, odkar živita v Ameriki.

Princ Archie in princesa Lilibet, kot ju je par nedavno predstavil, potem ko sta se odločila, da začneta uporabljati njuna naziva, ne vesta veliko o svojem poreklu.

Sharon Osbourne, slavna voditeljica in žena Ozzyja Osbourna, je javno "okrcala" Meghan Markle, njenega očeta Thomasa je popolnoma izključila iz svojega življenja in vse glasneje se je mogoče spraševati, da je žalostno in nenormalno, da otroci ne poznajo svojih najbližjih sorodnikov.

"Dobro sta, a njuna otroka nimata družine," je pred kratkim dejala Sharon Osbourne. "Ni starih staršev, ni tet, ni stricev, ni sorodnikov ... Ničesar ni."

Tovrstni odzivi so vse pogostejši po izpovedi Thomasa Markla, ki se je medijem pritožil, ker mu hčerka in zet nista dovolila, da bi srečal vnuke.

"Sploh še nisem videl svojih vnukov," je oče Meghan Markle povedal za oddajo "Good Morning Britain". "Za to gre ... Rad bi videl svoje vnuke in verjamem, da bi jih rad videl tudi kralj."

"Pusti preteklost za nami, naj jih vidim. V zvezni državi Kalifornija jih lahko dejansko tožim, da mi to dovolijo, vendar tega nočem storiti."

Ko gre za kralja Charlesa III., torej drugega od obeh dedkov, s katerima Archie in Lilibet nimata stikov, je dečka videl, ko je bil še dojenček in je živel v Veliki Britaniji, od takrat pa – nikoli.

Kar zadeva vnukinjo Lilibet, ki je dobila ime po kraljici Elizabeti, je Charles punčko videl le enkrat, ko sta Harry in Meghan prišla na praznovanje kraljičinega platinastega jubileja.

Očitno je bilo to srečanje zelo čustveno. "On in Camilla sta bila naravnost navdušena, da sta ju videla. Charles seveda že nekaj časa ni videl svojega vnuka Archieja, zato je bilo zelo, zelo posebno, da je lahko nekaj časa preživel z njim," je takrat povedal vir blizu družine. "Nikoli prej ni srečal Lili, zato je bilo srečanje z njo zelo čustveno in čudovito."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: V tem kroju kavbojk je še nikoli nismo videli: Kate Middleton v škornjih, ki to jesen nimajo nobene konkurence

Priporočamo tudi: Popoln jesenski videz ikonične igralke Meg Ryan je kot iz romantične komedije iz 90. let

Najbolj brano