Kylie Jenner je zaradi hude bolezni izpustila pariški teden mode (vse, kar vemo)

Kylie je zamudila predstavitev svojega novega kozmetičnega sodelovanja z modno znamko Balmain.

Kylie Jenner je zaradi hude bolezni izpustila pariški teden mode (vse, kar vemo) - Foto: Profimedia

Kraljica ličil Kylie Jenner je v sredo sporočila, da se ne bo udeležila pariškega tedna mode, kjer naj bi lansirala novo kozmetično linijo s francosko luksuzno blagovno znamko Balmain.

22-letnica je na Twitterju povedala, da zaradi bolezni ne more potovati v Pariz, da bi danes predstavila linijo s kreativnim direktorjem Balmaina Oliverjem Rousteingom. Linija vključuje senčila za veke, bleščilo in svinčnik za ustnice, ličila, ki so jih danes nosile tudi manekenke na modni reviji Balmain.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie ni navedla podrobnosti o svoji bolezni, toda slavna spletna stran TMZ.com je povedala, da je bila v bolnišnico v Los Angelesu sprejeta v začetku tega tedna, neznani vir pa je simptome opisal kot pri hujši gripi, vključno s slabostjo in omotica.

"Na žalost sem resnično bolna in ne morem potovati. Zelo žalostna se, da sem zamudila modno revijo... Ustvarjanje te linije z Olivierjem so bile moje sanje," je povedala na Twitterju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie se v nedeljo ni udeležila niti podelitve nagrad Emmy v Los Angelesu, kjer naj bi nagrado podelila skupaj s sestrama Kim Kardashian in Kendall Jenner.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Maja Keuc je nosila te hlače in sedaj jih hočemo imeti tudi mi!

Priporočamo tudi: Plašč, ki ga je nosila Melania Trump, je top kos letošnje jeseni

Najbolj brano