Kristen prevarala Roba, zdaj se javno opravičuje

V Hollywoodu in drugod močno odmeva skok čez plot, ki si ga je Kristen Stewart privoščila z Rupertom Sandersom, režiserjem Sneguljčice in lovca.

Novica o nezvestobi Kristen Stewart je šokirala oboževalce Somraka in osrednjega para te vampirske sage. Foto: Profimedia

Kristen se je zdaj javno opravičila svojemu fantu Robertu Pattinsonu, s katerim sta (bila?) skupaj tri leta - spoznala sta se na snemanju vampirske sage Somrak, v kateri igrata zaljubljenca Bello in Edwarda.

"Globoko mi je žal za bolečine in sramoto, ki sem jih povzročila mojim bližnjim in vsem, na katere je to vplivalo. Hipen spodrsljaj je ogrozil najpomembnejšo stvar v mojem življenju, osebo, ki jo ljubim in spoštujem najbolj od vseh. Ljubim ga, ljubim ga, tako mi je žal," je v izjavi za javnost, pravzaprav namenjeni 26-letnemu Pattinsonu, zapisala 22-letna igralka.

Na poročanje ameriških tabloidov o spodrsljaju (Us Weekly je na naslovnici objavil celo "dokazno" fotografijo) se je odzval tudi 41-letni Sanders, ki je poročen in ima dva otroka - svoji družini se je javno opravičil. V izjavi za People je povedal: "Moja lepa žena in nebeški otroci so vse, kar imam na tem svetu. Ljubim jih z vsem srcem in molim, da bomo skupaj prebrodili to."

Sandersova žena, manekenka Liberty Ross, je v Sneguljčici in lovcu igrala mater Stewartove.

Najbolj brano