Kraljevi viri prepričani, da princ William svojega brata Harryja ne namerava povabiti na svoje kronanje

Kralj Charles in princ William se menda držita stran od princa Harryja, nekdanjega aktivnega člana kraljeve družine.

Kraljevi viri prepričani, da princ William svojega brata Harryja ne namerava povabiti na svoje kronanje - Foto: Profimedia

Kralj Charles in princ William naj bi princa Harryja in Meghan Markle držala na razdalji roke - ali, no, kolikor daleč je od Buckinghamske palače do Montecita v Kaliforniji. Viri blizu kraljeve družine in novokronanega angleškega kralja pravijo, da številni člani kraljeve družine opažajo, da Charles Harryju in Meghan pogosto popušča, še posebej zdaj, ko je vsem jasno, kakšen odnos ima Harry do ceremonije, pompa, okoliščin in tradicij britanske monarhije. 

Prijatelj princa Williama je za The Daily Beast povedal, da se zdi, da Harry ob takšnem tempu ne bo dobil povabila na bratovo kronanje, ko bo napočil čas za to. Jasno je tudi, da sta William in Kate glavna junaka v zgodbi, ki je britanska kraljeva družina. Tiskovno središče ugotavlja, da sta Cambriška veliko bolj priljubljena kot Charles in Camilla, in čeprav se zdi, da ves svet obožuje Harryja in Meghan, si kraljeva družina želi, da bi bila Kate in Wills v središču pozornosti. Poleg tega je vir zelo odkrito povedal, kako ledene so zadeve med princema, in celo dejal, da William verjetno ne bo povabil Harryja na svoje kronanje, ko bo to prišlo (govorimo o zamerah).

"Jasno je, da sta William in Kate zdaj izjemno pomembna člana institucije, zato bo treba upoštevati njun pogled na Harryja, ki je v bistvu čim dlje, tem bolje," nadaljuje vir. "Recimo tako: Mislim, da nihče ne pričakuje, da bo Harry dobil povabilo na Williamovo kronanje."

Viri so dodali, da se William počuti izdanega, ker mu je brat razkril svoje skrivnosti v svoji knjigi Spare in zdaj "sovraži" Harryja. Vmešali so se celo viri blizu Charlesa in Camille, ki pravijo, da "sprava" sicer ni izključena, vendar verjetno ni verjetna.

"Priložnost, ki jo je imel Harry, da bi to uredil s kraljem, je za zdaj izginila. Seveda bi Charles vedno pozdravil spravo s Harryjem in Meghan, to je zelo jasno povedal in njegova vrata so v zvezi s tem vedno odprta," je povedal prijatelj. "Toda zdaj, ko je kronanje končano, mislim, da se bo Charles želel osredotočiti na delo kralja, ne pa da ga še naprej moti drama s Harryjem in Meghan."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Za srečo ne potrebujejo veliko: 3 nebesna znamenja, ki veljajo za najbolj preprosta in skromna

Priporočamo tudi: Začnite dan polni energije: Zdrav smoothie, ki vsebuje vsa hranila, okus pa je čaroben!

Najbolj brano