Kraljeva družina s spletne strani, na kateri je bila objavljena njena vrnitev h kraljevim dolžnostim, izbrisala ime in fotografijo Kate Middleton

7. 3. 2024
Kraljeva družina s spletne strani, na kateri je bila objavljena njena vrnitev h kraljevim dolžnostim, izbrisala ime in fotografijo Kate Middleton (foto: Profimedia)
Profimedia

Kakšne novice se obetajo?

Najnovejše iz kraljeve palače ali "Kdaj se bo Kate Middleton pokazala v javnosti?!" (vprašanje, ki, kot kaže, zaseda precej prostora in časa na internetu), se zdi, da je odgovor... ne kmalu. Ali vsaj ne na junijski prireditvi Trooping the Colour.

Spomnimo, da so ta teden oboževalci na spletni strani ministrstva za obrambo opazili obvestilo, da bo Trooping the Colour 8. junija 2024 "pregledala njena kraljeva visokost princesa valižanska".

Poleg tega je bila v pregledu dogodka večkrat omenjena Kateina prisotnost.

"Trooping the Colour, ki ga je pregledala njena kraljeva visokost princesa valižanska, je enak Trooping the Colour, ki ga je pregledalo njegovo veličanstvo kralj."

"Trooping the Colour, ki ga pregleda njena kraljeva visokost valižanska princesa, vključuje tudi 250 vojakov gardistov."

"Vojake bo pregledala njena kraljeva visokost princesa valižanska, polkovnik irske garde."

Prevrtimo do danes in na spletni strani - poleg pregleda - ni več nobenih informacij o Kate. Tudi njena fotografija na vstopni strani spletnega mesta je bila v celoti odstranjena. To se je zgodilo po tem, ko je kraljeva novinarka Victoria Ward iz Telegrapha tvitnila: "Zdi se, da je ministrstvo za obrambo s to napovedjo prehitelo in da se s Kensingtonsko palačo niso posvetovali ... Počakati bomo morali, da vidimo, ali bo princesa dovolj zdrava, da se bo lahko udeležila."

Medtem je Rebecca English iz Daily Maila zapisala, da bi se Kate lahko udeležila Trooping the Colour, vendar bo njena udeležba - skupaj z udeležbo kralja Charlesa - verjetno "potrjena bližje času dogodka".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Črna kvačkana obleka H&M je predmet poželenja vseh modnih deklet

Priporočamo tudi: Princa Williama so vprašali, kaj se dogaja s Kate Middleton: Poglejte njegovo reakcijo

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik