Kralj Charles izbira strani? Camillina otroka sta bila za božič povabljena v Sandrigham

16. 12. 2023
Kralj Charles izbira strani? Camillina otroka sta bila za božič povabljena v Sandrigham (foto: Profimedia)
Profimedia

Otroka Parker-Bowles bi lahko božič preživela s kraljevo družino.

Združitev obeh družin: namen Charlesa in Camille je bil jasen od samega začetka in dejansko je kraljica že lani za božič povabila svoja otroka Toma in Lauro v Sandringham, da se pridružita tradicionalnemu praznovanju kraljeve družine. Zdaj bi to lahko postala tradicija in čeprav nekateri pravijo, da bo Harry nedvomno ostal v Kaliforniji, je verjetno, da bosta poleg Kate in Williama prisotna tudi Parker-Bowlesova.

Po besedah Chrisa Shipa, urednika kraljevih novic na ITV, je bil letošnji seznam gostov "radikalno spremenjen", da bi naredili prostor za nove goste. Lani je bil namreč kraljevi božič še vedno organiziran v skladu s tradicijo, ki jo je vzpostavila kraljica Elizabeta, da bi se ji poklonili in spoštovali njen spomin. Letos pa bo kralj Charles morda začel uvajati nekatere spremembe v skladu s svojimi občutki. "Načrti za božič so do zdaj že končani, saj Sandringham ni posebno velik kraj in ni veliko prostora za vso razširjeno družino," je za Daily Mail pojasnil vir, vendar seznam gostov še ni bil objavljen.

Kraljica Camilla ima zelo tesne odnose s svojim sinom, kulinaričnim kritikom Tomom Parkerjem Bowlesom, in njegovima dvema otrokoma, 16-letno Lolo in 13-letnim Freddyjem, ki sta se rodila v zakonu z njegovo nekdanja ženo Saro Buys. Enako velja za hčerko Lauro Lopes, njenega moža in otroke Elizo, 15 let, ter Gusa in Louisa, 13 let. Vsi trije Camillini vnuki so bili častni spremljevalci na kraljevi kronanju. Ne vemo, ali bodo vsi prisotni v Sandringhamu 25. decembra, a so vsekakor dobrodošli. Velika neznanka kot običajno ostaja Harry: o morebitnem povabilu za kraljevega drugega sina ni bilo rečeno ničesar, prav tako ne o njegovih božičnih načrtih. V zadnjem času nekateri viri ugibajo o zbliževanju, vendar je morda še prezgodaj, da bi govorili o skupnem božiču.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če bi morali izbrati le ene kavbojke, primerne za vse starosti, bi izbrali ta modni par, ki ga je pravkar nosila 77-letna Cher!

Priporočamo tudi: Zgledujemo se po Kate Middleton: Če bi morali to zimo investirati le v en trend puloverjev, bi bil to ta