Keira Knightley je obeležila 30-letno ELLE

Ameriška izdaja revije ELLE s septembrsko številko piše svojo 30. obletnico delovanja. Keiro Knightley so želeli na naslovki, ker naj bi poosebljala esenco ženske, kot jo vidi ELLE - lepa, nadarjena, razgledana, modna, uglajena in izobražena.

Keira Knightley je obeležila 30-letno ELLE - Foto: profimedia

Poleg tega je Keira pred kratkim prav tako dopolnila 30 let ter se lahko pohvali s čudovito kariero ter francoskimi koreninami (ELLE je namreč zaživela leta 1945 v Franciji).

Keira se je za septembrsko izdajo ELLE iskreno izpovedala o svojem življenju v dvajsetih in osebnih izkušnjah ter prehodu v odraslo življenje. Sama pravi, da so bila dvajseta leta izredno mučna: "Imela sem veliko težav sama s sabo, nisem se znala poslušati, nisem znala uživati na svoj način, vedno sem se ozirala na mnenja drugih. Kariera je tako rekoč stekla sama od sebe in v hipu sem se znašla na očeh javnosti, kar je bil zame velik šok. Več let sem obiskovala terapevta, ki mi je zelo pomagal prebroditi to obdobje."

Spregovorila je tudi o materinstvu - vlogi v življenju, ki jo neizmerno obožuje - ter priznala, da je po porodu ponovno vzljubila svoje telo, tudi tiste dele, ki jih je prej sovražila.

Najbolj brano