Kate žalila Meghan že pred prvim srečanjem? Nove podrobnosti o razmerju med princeso in vojvodinjo razkrivajo, kako se je začel njun razdor

10. 1. 2024
Kate žalila Meghan že pred prvim srečanjem? Nove podrobnosti o razmerju med princeso in vojvodinjo razkrivajo, kako se je začel njun razdor (foto: Profimedia)
Profimedia

Znano je, da Kate Middleton in Meghan Markle nikoli nista bili tesni prijateljici, žena princa Williama pa naj bi zadala prvi udarec, še preden jo je prvič videla.

Po številnih intervjujih, dokumentarni seriji, avtobiografiji in številnih drugih izpovedih princa Harryja in Meghan Markle se zdi, da smo slišali vse, kar bi ju lahko zmotilo med njunim življenjem v kraljevi družini. Vendar ne.

Nova knjiga Omida Scobija "Endgame" razkriva več podrobnosti o paru in njunem odnosu s preostalimi člani britanske kraljeve družine, predvsem s princem Williamom in njegovo ženo Kate Middleton.

Meghan, vojvodinja Susseška, in Kate, princesa Walesa, sta znani po tem, da nikoli nista uspeli zgraditi prijateljskega odnosa, zdaj pa se je izkazalo, da se je razdor začel veliko prej, kot smo mislili, še preden sta se prvič srečali.

Žalitev pred prvim srečanjem

Po objavi biografije "Endgame" so mediji poročali, da se je Kate Middleton odločila ostati v vrtovih Kensingtonske palače z otroki, namesto da bi sprejela Meghan Markle, ko jo je princ Harry prvič pripeljal na srečanje z bratom in svakinjo. Daily Mail pa zdaj piše, da te navedbe iz španskega prevoda knjige ne držijo in da gre za pomoto, ker valižanske princese pravzaprav sploh ni bilo doma.

Glede na Harryjev citat v angleški različici knjige, ko je Williama vprašal, kje je Kate, je dobil odgovor: "Zunaj, z otroki.".

Princ Harry je rekel, da je škoda in upa, da bo naslednjič srečala Kate.

Kakor koli že, Williamova žena ni želela ostati doma in pozdraviti Harryjevega dragega, Megan pa je v dokumentarni seriji "Meghan in Harry" povedala, da ni vedela, kako formalno je vse v družini njenega dragega in da je ob srečanju z Williamom in Kate je bila nonšalantna.

Prvo srečanje Kate Middleton in Meghan Markle

"Tudi ko sta Will in Kate prišla, da se spoznamo, se spomnim, da sem nosila strgane kavbojke, bila sem bosa, rad se objemam, ... Nisem vedela, da je za mnoge Britance to res neprijetno," je poudarila Megan.

"Spoznala sem, da se formalnost iz zunanjega sveta prenaša noter. Obstaja način življenja, ki je predstavljen, a ko zapreš vrata, si misliš "V redu, zdaj se lahko sprostim", toda (pri njih) formalnost gre v obe smeri in zame je bilo bolj presenetljivo," priznava Meghan Markle.

Princ Harry je v svojih spominih "The Spare" zapisal, da je prva večerja na četrtek potekala odlično in da sta se Kate in Meghan pogovarjali o Wimbledonu in Meghanini seriji "Suits".

Vendar je kmalu postalo jasno, da gre za dve popolnoma različni osebi, Kate pa zbliževanje z Megan ni pretirano zanimalo.

Prelomnica se je zgodila na generalni vaji za obleke družic pred Meghanino poroko s Harryjem. Takrat naj bi nekdanja igralka Kate Middleton spravila v jok, ker se nista strinjali glede izbire oblek za dekleta, govorilo pa se je, da je grdo govorila tudi o Kateini hčerki Charlotte.

Valižanska princesa o tem nikoli ni želela govoriti, saj spoštuje družinsko pravilo, da ne komentira tračev, Meghan Markle pa je dejala, da je pravzaprav ravno nasprotno – Kate jo je spravila v jok. Kot je zatrdila, so naj bi ji Kate v znak opravičila poslala rože.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pravilna nega kože v 60. letih: Ne pozabite na te ključne korake v vaši dnevni rutini, ki so nujni za zdravje vaše kože

Priporočamo tudi: Primerjava fotografij: Oboževalci prepričani, da je Lilibet Diana kopija drugega kraljevega otroka