Kate Middleton se s svojimi otroci v parku s trampolini "zlije" z drugimi mamami

Vojvodinja Cambriška naj bi svoje tri otroke peljala v trampolinski park v jugozahodnem Londonu.

Kate Middleton se s svojimi otroci v parku s trampolini "zlije" z drugimi mamami - Foto: Profimedia

Poletne počitnice so zaključene in starši po vsem svetu so se dolgo obremenjujevali z idejami, kaj bi počeli, da bi se njihovi otroci zabavali. Kljub kraljevskemu statusu svoje družine pa se zdi, da mora tudi vojvodinja Cambriška svojim otrokom poiskati zabavne dejavnosti, da bi ohranila njihovo dobro razpoloženje.

Kate, ki je mama princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa, naj bi redno obiskovala park trampolinov v jugozahodnem Londonu, poroča HELLO! Magazine. Po navedbah vira je 40-letna vojvodinja "prizemljena" in se zelo dobro ujema z drugimi mamami.

Vir je povedal: "Vsem tem ženskam je zelo všeč, da se družijo s svojimi prijateljicami: "Kate svoje otroke redno vozi v trampolinski park in se res vklaplja v družbo kot vsaka druga mama. Pred nekaj tedni je šla z Georgom in Louisom, si sezula čevlje kot vsi drugi in se sprehajala po robu trampolinov za svojima sinovoma."

Po poročanju časnika Express so vojvodinjo Cambriško že prej opazili v Prirodoslovnem muzeju z otrokoma. Leta 2016 je Kate med javnim nastopom razkrila, da sta njena otroka, princ George in princesa Charlotte, oboževala to znamenito londonsko znamenitost.

Kate je nagovorila obiskovalce: "Tako kot mnogi izmed vas, ki ste nocoj tukaj, se spominjam, da sem kot otrok obiskovala Prirodoslovni muzej in da me je navdihovala ljubezen do narave. In zdaj, ko sem tudi sama starš, to veselje znova doživljam s svojimi otroki, ki obožujejo obisk tega muzeja - in to ne le zato, da bi si ogledali T-Rexa."

Morda bo morala Kate otrokom poiskati nov trampolinski park, saj se Cambrigovi selijo iz Kensingtonske palače v Londonu v Adelaide Cottage na prostranem posestvu Windsor. Odločitev Williama in Kate o selitvi naj bi bila všeč kraljici in njunim trem otrokom.

George in Charlotte sta obiskovala Thomasovo šolo Battersea v Londonu, po selitvi pa se bodo skupaj z mlajšim bratom, princem Louisom, preselili v Lambrook, koedukacijsko pripravljalno šolo v bližini Ascota.

Kate in William sta Lambrook menda že večkrat obiskala, da bi se prepričala, da je primerna za njuna otroka. Williama so celo opazili, kako se je z enim od učencev pogovarjal o urah latinščine.

Šola je koedukacijska, kar pomeni, da bi jo lahko obiskovali vsi trije otroci Cambridgea; za en semester starši odštejejo 7000 funtov, dodatnih 1481 funtov pa je potrebnih za internat. Številni Lambrookovi diplomanti so se vpisali na druge prestižne šole, med drugim na Eton.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Enobarvno ličenje je trend, ki je kot nalašč za jesen: Obožujeta pa ga tudi Gigi Hadid in Kim Kardashian

Priporočamo tudi: Povpraševanje po teh retro supergah je neverjetno: Te adidasove superge bomo jeseni nosili vsi

Najbolj brano