Kate Middleton se je prvič po razkritju diagnoze oglasila na družbenih omrežjih s fotografijo, ki jo je čakal ves svet

24. 4. 2024
Kate Middleton se je prvič po razkritju diagnoze oglasila na družbenih omrežjih s fotografijo, ki jo je čakal ves svet (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate je do zdaj vsak rojstni dan svojih otrok obeležila s fotografijo, pri tem pa niti tokrat ni pustila, da bi jo oviral rak, ki so ji ga odkrili januarja letos. 

Valižanski princ in princesa sta danes objavila novo fotografijo svojega najmlajšega sina, princa Louisa, ob njegovem šestem rojstnem dnevu. Čudovito Louisovo fotografijo je posnela njegova mati, princesa Kate, v njenih zadnjih dneh v Windsorju.

Najmlajši otrok princa in princese Walesa je danes po vrnitvi v šolo po velikonočnih praznikih dopolnil šest let. Princ Louis se je rodil 23. aprila 2018 v bolnišnici St. Mary, tako kot njegova starejša sorojenca Charlotte in George.

Lujev šesti rojstni dan bo izven medijskih žarometov, saj si družina želi, da ima malce zasebnosti, medtem ko Kate okreva po operaciji in se bori z zdravljenjem raka. 

Fotografijo sta objavila po tem, ko so kraljevi oboževalci, ki so želeli obeležiti šesto leto življenja princa Louisa s slavnostno fotografijo, ostali razočarani, ko so profili princa in valižanske princese na družbenih omrežjih ostali tiho v zgodnjih urah njegovega rojstnega dne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kraljevi oboževalci so upali, da bo par nadaljeval svojo tradicijo objavljanja novih fotografij za praznovanje njegovega rojstva.

"Par je nameraval objaviti fotografijo za Louisov rojstni dan kljub noriji zaradi manipulirane družinske slike, ki jo je izdala Kensingtonska palača na materinski dan," so prejšnji mesec povedali viri blizu družine.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Princ Harry uradno prekinja veze z Veliko Britanijo! Z eno potezo odpravili vse dvome - zdaj je jasno, da je konec

Priporočamo tudi: Ta njena odločitev mu ne bo všeč: Razdor med Meghan Markle in princem Harryjem vse večji, razlog bo marsikoga razjezil