Kate Middleton prejela precej "žaljive" pripombe Williamovih prijateljev na račun poklica njenih staršev

Kate Middleton in princ William sta se poročila 29. aprila 2011 v Westminstrski opatiji.

Kate Middleton prejela precej "žaljive" pripombe Williamovih prijateljev na račun poklica njenih staršev - Foto: Profimedia

Kate Middleton in princ William sta od svoje kraljeve zveze pred enajstimi leti eden od najvidnejših parov britanske monarhije. In to z dobrim razlogom. Najstarejši sin princese Diane, ki je po smrti kraljice Elizabete II. prvi v vrstnem redu nasledstva prestola, bo nekoč postal angleški kralj, njegova žena pa bo postala kraljica soproga. Usoda, ki je bila začrtana, a ni bila brez pasti. Če smo pred nekaj dnevi izvedeli, da kralj Charles ni vedno cenil svoje snahe Kate, se zdi, da tudi prijatelji njenega moža valižanske princese niso vedno cenili. V vsakem primeru je to v kolumnah časopisa "Express UK" povedala kraljeva strokovnjakinja Katie Nicholl.

"Sarkastično so šepetali"

V medijih je dejala, da naj bi prijatelji princa Williama v mladih letih pokazali "snobizem" do Kate Middleton. Še posebej, ko je obiskala nočni klub Boujis v londonskem okrožju West Kensington, ki ga je takrat obiskovala angleška aristokracija. "Williamovi prijatelji so, nerada rečem, precej sarkastično šepetali, ko je Kate šla v Boujis, nočni klub, ki so ga obiskovali v zahodnem Londonu: 'doors to manual'," pravi Katie Nicholl. "Očitno gre za malce žaljivo sklicevanje na Carolino [Middleton] kariero stevardese." Kateina mati Carole Middleton je, preden je obogatela s svojim podjetjem Party Pieces, delala kot stevardesa - svojega moža in očeta svojih otrok Michaela Middletona je spoznala med delom za British Airways. 

V začetku meseca je Katie Nicholl razkrila nekaj o kralju Charlesu III. in dejala, da mu Kate Middleton ni bila vedno pri srcu. "Charlesa je včasih motilo, da so Kateine obleke deležne več medijske pozornosti kot njena dobra dela," je dejala. To pa monarha ne bo ustavilo, da svoji snahi ne bi namenil pomembnega mesta v kraljevi družini.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Amal Clooney v Muzeju filmske akademije v eterični zeleni obleki modne hiše Del Core videti kot princesa: Videz, ki vas bo osupnil

Priporočamo tudi: Kate Middleton nosila Zarin čudovit minimalističen blazer v popolnem jesenskem odtenku

Najbolj brano