Jezikamo: Sienna, Selena, Gwyneth, Emma

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Sienna, Selena, Gwyneth, Emma - Foto: Fotografija arhiv govori.se, Fotografija twitter.com/selenAgomeZ, Fotografija promocijsko gradivo

Poljubčki namesto tenisa

Sienna Miller

Sienna Miller se je s svojim novim fantom, britanskim didžejem Georgeom Bakerjem, udeležila teniškega turnirja US Open.

Par je pritegnil več pozornosti kot pa teniški dvojec, Venus Williams in Magdalena Rybarikova. A zaljubljenca se na to nista preveč ozirala. Medtem pa se Sienna brani pred obtožbami, da v posteljo spusti vsakega. Igralka je priznala, da je to zanjo velik udarec. Britanka naj bi od polnoletnosti imela samo tri (resne) partnerje. Če nič drugega, ji lahko priznamo, da ima dober okus pri izbiri spremljevalcev. Med izbranci so se znašli Jude Law, Rhys Meyers in Balthazar Getty.

Najmlajša v UNICEF-ovi družini

Selena Gomez

Najstnica Selena Gomez lahko postane vzornica. Igralka je postala najmlajša UNICEF-ova ambasadorka. Selena je bila izbrana, da uporabi glas, prepoznavnost in predanost otroški problematiki.

Lahko upamo, da bo sedemnajstletnica vzpodbudila mlade ljudi, k globalni misiji reševanja življenj. Gomezova se je pred kratkim mudila v Gani, kjer je prvič opravila obisk kot uradna predstavnica svetovno znane dobrodelne organizacije.

Igranje le kot hobi

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow naj bi na stanski tir postavila svojo igralsko kariero in se posvetila razvijanju lastne znamke za ženske in družine.

Vir je medijem dejal, da naj bi se igralka še vedno občasno pojavljala v filmih, a prioriteta ji bo proizvodnja produktov namenjenih pravim ženskam. Trenutno, v sodelovanju z Estee Lauder, dela na novem izdelku za lastno lepotno znamko. Poudarek je na izdelkih za mame, ki ostajajo doma, in jih bo moč videti na njeni spletni strani GOOP. Poleg tega, pa bo luč sveta kmalu ogledala linija oblačil ZOEtee's loves Gwyneth Paltrow, namenjena dobrodelnosti.

Težave s škropljenjem obraza

Emma Roberts

Emma Roberts trenutno snema svoj nov film "Valentine’s Day". Igralki dela družbo lepotec Ashton Kutcher.

Medtem pa je Emma zaključila s snemanjem reklamne kampanje za Neutrogeno, katere obraz je postala pred kratkim. Mladenka je priznala, da je bila malo nervozna zaradi znamenite scene, kjer si manekenka poškropi obraz. A na koncu je vse skupaj izpadlo zelo zabavno, čeprav so morali kar nekajkrat sceno ponoviti.

Najbolj brano