Jezikamo: Seks v mestu, Dita, Renee, LeAnn, Carrie

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Seks v mestu, Dita, Renee, LeAnn, Carrie - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija www.leannrimesworld.com, Fotografija promocijsko gradivo Warner bros, Fotografija arhiv govori.se

Zlata Carrie

Seks v mestu 2

Za vse tiste, ki komaj pričakujete drugi del filma, posnetega po kultni seriji Seks v mestu.

Zunaj je prvi uradni plakat, na katerem glavna igralka Sarah Jessica Parker. Filmska Carrie, sijoča kot vedno, nosi štiri ikonske zlate modne dodatke.

Promocija Striptiza

Dita Von Teese

Dita Von Teese se te dni potika po knjigarnah, kjer podpisuje in promovira knjigo “Dita: Stripteese”. Nazadnje se je mudila v Los Angelesu, kjer jo je pričakalo majhno presenečenje. Mlada oboževalka je namreč nosila obleko, na kateri je bila upodobitev kraljice burleske.

Na zadnjem podpisovanju je Dita za Pop Tarts priznala, da jo ne moti, če jo kličejo burleskna striptizeta, saj je to, s čemer se ukvarja. A vseeno ne razume, zakaj je to tak tabu. Svoje delo primerja z igralkinimi golimi filmskimi scenami. Vse je samo del vloge, je še dejala črnolasa diva.

Dobrodelno

Renee Zellweger

Renee Zellweger te dni neskončno uživa v družbi svojega novega izvoljenca, zvezdnika filma Prekrokana noč Bradleyja Cooperja.

Trenutno pa igralka sodeluje pri dobrodelnem projektu. Robu Loweu in Kristin Chenoweth se je pridružila pri novi kampanji za osveščenost o smrtonosni bolezni - raku. Skupaj so posneli reklamni spot za organizacijo “Stand Up to Cancer”, v upanju da se jim bo pridružilo čim več ljudi.

Country zaroka in ločitev

Carrie Underwood in LeAnn Rimes

Pevka Carrie Underwood je zaročena. S partnerjem, hokejskim zvezdnikom Mikom Fisherjem sta par vse od oktobra 2008, ko sta se spoznala na koncertu v Torontu.

Medtem pa se LeAnn Rimes tudi uradno ločuje. Uradno še njen mož Deane Sheremet je prejšnji teden vložil zahtevek za ločitev. Par, ki že nekaj časa ne živi skupaj, bo uradno ločen 19. junija 2010. Pevka pa se že tolaži v naročju igralca Eddieja Cibriana, ki naj bi bil glavni razlog razhoda zakoncev.

Najbolj brano