Jezikamo: Sarah in Freddie, Debra, Angie, Josh, Taylor

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Sarah in Freddie, Debra, Angie, Josh, Taylor - Foto: Fotografija RedDot, Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija donatemydress.org, Fotografija Reddot

Bodoča starša

Sarah Michelle Gellar in Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar in Freddie Prinze Jr. bosta jeseni postala starša.

Par, ki je poročen že dobrih šest let, pričakuje svojega prvega otroka. Dvaintridesetletna igralka, ki je zaključila s snemanjem novega filma Veronika Decides to die, se trenutno pripravlja na serijo The Wonderful Maladays za plačljivo televizijsko postajo HBO, medtem ko njen leto dni starejši mož snema pilota za komedijo No Heroics za televizijsko hišo ABC.

Bulgarijeva lepotička

Debra Messing

Debra Messing se je pridružila draguljarni Bulgari pri njihovi kampanji Save the Children/125th Anniversary.

Pri Bulgariju so za dobrodelne namene ustvarili poseben prstan za organizacijo Save the Children, ki pomaga otrokom v stiski po celem svetu. Istočasno pa s tem prstanom praznujejo 125. letnico obstoja te prestižne italijanske znamke.

Prstan je narejen iz srebra in na notranji strani vsebuje logo Save the Children. Cena nakita bo znašala 290 dolarjev, od tega bo 60 dolarjev podarjenih kampanji Rewrite the Future, ki bo osredotočena na šolanje otrok, ki so le-tega morali prekiniti zaradi vojne.

Debra pa ni edina zvezdnica, ki se pojavi v reklamni kampanji dobrodelne organizacije in italijanske draguljarne. Med obrazi prepoznamo igralce kot soTerrence Howard, Isabella Rossellini, Jason Lewis, Valeria Golino, Willem Dafoe, Ben Stiller in Jennifer Esposito.

Najlepša po internetni anketi

Angelina Jolie

Angelina Jolie je bila, s strani bralcev spletne izdaje revije Vanity Fair, izbrana za najlepšo žensko na svetu.

Zvezda filma Zamenjan je prejela večino glasov. Kar 58% vseh obiskovalcev se je odločilo za bodočo gospo Pitt. Na drugo mesto se je s "skromnimi" devetimi procenti zavihtela sveže poročena Gisele Bundchen. Na zmagovalnem odru pa se je znašla še mlada mamica Halle Berry. Spletna anketa je spraševala ženske, naj med 19 atraktivnimi lepoticami, izberejo njim najljubšo.

Po lestvici navzdol imamo še igralke Penelope Cruz, Scarlett Johansson ter Jennifer Connelly, jordansko kraljico Ranio, manekenko Bar Refaeli in Yvesovo muzo Catherine Deneuve. Deseterico zaključuje zvezda filma Revni milijonar Freida Pinto.

Novopečeni očka

Josh Holloway

Zvezdnik serije Skrivnostni otok Josh Holloway in njegova žena Yessica sta postala ponosna starša deklice, ki nosi ime Java Kumala Holloway.

Mamica in dojenčica se počutita odlično.

To je prvi otrok za par, ki je poročen od leta 2004. Soigralec Daniel Dae Kim ve, da bo Josh užival v očetovstvu in verjame, da bo bil odličen starš.

Maturantska obleka kot iz sanj

Taylor Swift

Pevka Taylor Swift je podarila svojo maturantsko obleko organizaciji DonateMyDress.org, ki pomaga dekletom najti njihovo sanjsko obleko.

Dolga obleka kremne in zlate barve je delo oblikovalke Jessice McClintock. To pa ni prvo dobrodelno dejanje mlade country zvezdnice. Lepo vsoto denarja je podarila rdečemu križu za žrtve poplav v Iowi leta 2008, ter otroški raziskovalni bolnišnici St. Jude. Oblačilo so že prodali na dražbi za 1.200 dolarjev.

Taylor pa ni edina zvezdnica, ki je podarila nek kos oblačila. Miley Cyrus, Demi Lovato, Nikki Blonsky, Eva Amurri in Ashley Greene so le nekatere izmed mnogih znanih obrazov, ki sodelujejo na tej dražbi.

Najbolj brano