Jezikamo: Rihanna, J.Lo, Tamara, Christy, John

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Rihanna, J.Lo, Tamara, Christy, John - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree

Priprave na prvi predsedniški nastop

Rihanna

Pevka bo nastopila 20. januarja na t.i. dnevu ustoličenja ameriškega predsednika. Dnevu, ko bo vse vajeti te države v roke vzel prvi črnski predsednik v zgodovini Amerike, Barack Obama. Grammyjeva nagrajenka bo nastopila na predsedniškem dobrodelnem plesu v korist največji organizaciji v boju proti lakoti v ZDA, Feeding America. Pevka, rojena na Barbadosu, je med prijatelji znana kot dekle, ki je pripravljeno pomagati po svojih zmožnostih.

Težave v raju

Jennifer Lopez

Čeprav ta zakon izgleda kot iz pravljice, pa se je idila zrušila kot hiša s kart, ko sta se zakonca začela pojavljati brez poročnih prstanov. Sumničava J.Lo naj bi svojemu osebnemu pomočniku dala posebno nalogo: zasledovanje moža Marca Anthonyja, saj naj bi želela dokaze, da je partner ne vara. Pevka, ki je pred skoraj letom dni rodila dvojčka Maxa in Emmo, naj bi dokončno izgubila zaupanje v moža. A vseeno je usklajenost ostala prisotna v tej zvezi, saj je tudi Marc tisti, ki ne zaupa latino divi. Pevec naj bi svoji soprogi vsakodnevno pregledoval klice ter z velikim neodobravanjem spremljal Jenino garderobo.

Diamantna dama

Tamara Ecclestone

Na Otoku se že več mescev šušlja o najtežji ločitvi nizkoraslega šefa formule 1 Bernieja Ecclestonea ter Hrvatice Slavice. Njuna hči Tamara, manekenka ter občasna TV voditeljica, pa je te dni sprejela ponudbo londonske draguljarne Moussaieff. Tamara je tako postala obraz njihove prve kampanje, ki bo objavljena v marčevskih izdajah revij British Tatler, Vogue, Vanity Fair, the International Herald Tribune ter Financial Time. To pa ni edina kampanja, kjer se pojavi lepotica. Njena podoba krasi plakate organizacije proti mučenju živali PETA.

Obraz kampanje Bally

Christy Turlington

Za svojo prvo kampanjo pri modni hiši Bally je Brian Atwood k sodelovanju povabil nekdanji supermodel Christy Turlington. Fotografije, ki jih je posnel fotograf Mario Sorrenti, prikazujejo glamurozno življenje lepega, prefinjenega in malček nonšalantnega para. Slike, v intenzivnih in nasičenih barvah, svetovno znane manekenke in manekena Oriol-a Elcacho-a so bile posnete ob bazenu v Miami Beachu. Kampanja bo debitirala v februarskih modnih revijah.

Nastop v pediatrični bolnici

John Mayer

Pevec John Mayer je v ponedeljek v newyorški otroški bolnišnici Blythedale širil nekaj prazničnega vzdušja na tradicionalnem 17. koncertu radijske postaje WPLJ-FM. Enaintridesetletnik se je pridružil Robu Thomasu in z njim zapel del klasike Bena E. Kinga Stand by Me. Partnerja igralke Jennifer Aniston sta na odru spremljali Ingrid Michaelson in Sara Bareilles.

Najbolj brano