Jezikamo: Katie, Jessica, Gabriel, Mel, Gisele

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Katie, Jessica, Gabriel, Mel, Gisele - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija arhiv govori.se

Novi filmski projekti

Katie Holmes in Jessica Biel

Katie Holmes bo zamenjala Liv Tyler. V glavni ženski vlogi bo nastopila v prihajajoči priredbi novele Galt Niederhoffer "The Romantics". Med soigralci najdemo imena kot so Anna Paquin, Josh Duhamel, Malin Akerman, Elijah Wood in Adam Brody. Gospa Cruise se bo podpisala kot producentka tega projekta.

Scenarij Julie Brownell "F***ing Engaged" je pritegnil Jessico Biel, ki bo zaigrala v bodočem projektu in poskrbela za produkcijo. Film je opisan kot prostaška komedija o paru, ki sklene pakt, da bo do poroke seksal vsak dan, da ne bi postala kot njuni starši.

Nov obraz LV

Gabriel Aubry

Lara Stone je dobila sodelavca pri reklamni kampanji Louisa Vuittona. To je postal Gabriel Aubry, spremljevalec igralke Halle Berry in oče njene leto in pol stare hčerke Nahle. Triintridesetletnik je prve slike posnel na španskem otoku Ibiza.

Otroški jok

Lucia in Tobin

Mel Gibson je dobil svojega osmega otroka. Njegovo dekle Oksana Grigorieva mu je rodila deklico, ki sta jo ponosna starša poimenovala Lucia.

Medtem pa je manekenka Karolina Kurkova rodila svojega prvega otroka. S spremljevalcem, producentom Archiejem Druryjem, sta dobila fantka Tobina Jacka, ki je starša razveselil v četrtek.

Seksi pilotka

Gisele Bundchen

Bodoča mamica Gisele Bundchen pa se še naprej uči leteti. Manekenka je položila pisni del izpita. Do končne licence za letenje ji tako preostane samo še en korak - praktični del (v zraku).

Inštruktor letenja Keith Douglass je dejal, da je Gisele zelo zagnana, saj se letenju posveča kar trikrat tedensko. A Brazilko bo kmalu začel motiti njen zaobljen trebušček, saj bo enostavno preširoka za letenje.

Najbolj brano