Jezikamo: Kate, Miranda, Julianne, Zooey in Emily

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Kate, Miranda, Julianne, Zooey in Emily - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija arhiv Govori.se, Fotografija Imaxtree

Zopet samska?

Kate Hudson

Prelepa blondinka Kate Hudson te dni po Ameriki promovira najnovejši film “Nine”. Uradna premiera mjuzikla je napovedana za božični večer, igralka pa je zadnji nastop pred mediji imela na MTV-ju pri Alexi Chung.

Čeprav sta bila še pred kratkim popoln par, pa sta Kate in zvezdnik ekipe Yankees Alex Rodriguez končala kratko razmerje. Kljub temu, da nikoli nista potrdila veze, pa so njuni prijatelji nad zadnjo novico šokirani, saj naj bi bila skupaj videti zelo srečna.

Zanikanje zaroke

Orlando Bloom in Miranda Kerr

Čeprav se je cel vikend govorilo o zaroki med igralcem Orlandom Bloomom in manekenko Mirando Kerr, pa naj do zaroke ne bi prišlo. Govorice so se začele, ko je avstralska revija objavila, da naj bi Mirandin brat Matthew dejal, da je igralec končno zaprosil in da se bo par v kratkim poročil. Manekenkin predstavnik je zanikal vsa namigovanja in obsodil objavo Mattove izjave, češ da ni nikoli rekel nič podobnega. Dvaintridesetletnik in sedem let mlajša Kerrova sta par od leta 2007.

Rdečelasi dragulj

Julianne Moore

Poleg bogatega filmskega rezimeja, se Julianne Moore lahko pohvali s svojo najnovejšo vlogo. Pojavila se bo kot glavna zvezda draguljarne Bulgari. Nastopila bo v spomladanski reklamni kampanji za kolekcijo nakita. Slike je posnel znan fotografski dvojec Mert Alas in Marcus Piggot. Oglasi, poimenovani “Eccentric Charisma”, bodo na ogled februarja 2010.

Sestri v Kosteh

Zooey in Emily Deschanel

Sestri Deschanel sta se udeležili dobrodelne prireditve. Zooey in Emily, znana po vlogi v nadaljevanki Kosti, sta vodili dogodek, ki ga je organizirala revija Vamity Fair. Opazili smo še igralko Ginnifer Goodwin ter Gabrielle Anwar.

Kar se tiče igralskih karier, pa je znano to, da se je Zooey pridružila Foxovi ekipi v seriji Kosti. Zaigrala je sestrično svoje sestre, ki v uspešnici igra Dr. Temperance “Bones” Brennan. Poleg tega, pa snema komedijo “Your Highness”, ki bo v kinematografe prišla konec oktobra 2010.

Najbolj brano