Jezikamo: Heidi, Justin, Demi in Ashton, Jennifer in Marc

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Heidi, Justin, Demi in Ashton, Jennifer in Marc - Foto: Fotografija RedDot, Fotografija Imaxtree

Superženska

Heidi Klum

Heidi Klum igra super heroja imenovanega the Kluminator v novem videu internetne serije Spiked Heel: Supermodels Battle the Forces of Evil.

Njeno orožje? Fen. Glavni zvezdi resničnostnega šova Modni oblikovalci Heidi Klum dela družbo manekenka Coco Rocha. Lepotički se borita proti zlobnemu Dr. Faux Pasu, kateri želi uničiti teden mode. Med posebnimi gosti serije Spiked Heel najdemo imena kot so Michael Kors, Leighton Meester, Mel B in Christian Siriano. Manekenke v boju proti zlu, si lahko ogledate na spletni strani Modelina.

Moški z največ stila

Justin Timerlake

Justin Timerlake je moški z največ stila. Vsaj tako trdijo pri reviji GQ, kjer je pevec pometel s konkurenco.

V obrazložitvi njihove odločitve so zapisali, da je Justin izbran zaradi njegovega vpliva na modo, pripravljenosti na modni rizik ter odličnega občutka za prihajajoče trende, posebno kadar so v vprašanju klobuki, obleke ter tudi brade. Pevec je pred leti predstavil svojo modno linijo, imenovano William Rast. Za plavolascem so se uvrstili ljubitelj mode Kanye West, T.I., Jason Schwartzman, Andre Balazs ter fotograf Alexi Lubomirski.

Najslabše oblečen par

Demi Moore in Ashton Kutcher

Ko pa smo že pri najbolje oblečenem moškem, ne smemo mimo najslabše oblečenega para.

To sta, po mnenju organizacije za pravice živali PETA, zakonca Demi Moore in Ashton Kutcher. Prvo mesto na tej, za nekatere sramotni lestvici, sta si prislužila zaradi nošnje krzna. Ljubitelje živali je v oči zbodla oprava postavnega igralca na filmskem festivalu Sundance, katera je vsebovala jakno s kojotove kože. Na seznamu najslabše oblečenih zvezd najdemo še večno osovraženi dvojčici Olsen, Madonno, Jessico Simpson, Maggie Gyllenhaal, Kanyea Westa, Mary J. Blige ter Lindsay Lohan, in Kate Moss, ki sta lestvico krasili že lani.

Družina prvič skupaj v javnosti

Jennifer Lopez in Marc Anthony

Jennifer Lopez in Marc Anthony sta pokazala svoja dvojčka na odru newyorškega Madison Square Gardna.

Max in Emma bosta 22. februarja praznovala eno leto. Pred tem je latino pevec nastopal na posebnem koncertu za Valentinovo. Pevka je nastop spremljala s svojim bivšim menedžerjem Bennyjem Medino. Par je s tem malo utišal govorice o trenjih v zakonu in bližajoči se ločitvi.

Najbolj brano