Jezikamo: Heidi, Alessandra, Christina, Eva, Reese

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Heidi, Alessandra, Christina, Eva, Reese - Foto: Fotografija Sheryl Nields, www.esquire.com, Fotografija www2.victoriassecret.com, Fotografija arhiv govori.se, Fotografija RedDot

Štiriperesna deteljica

Heidi Klum in Seal

Lou Sulola Samuel je ime četrtemu otroku zakonskega para Klum-Seal. Deklica se je rodila v petek v mestu angelov. Šestintridesetletna Heidi in njen deset let starejši mož sta nad novim članom navdušena. Manekenka in pevec že imata tri otroke. Leni, ki je plod ljubezni med Klumovo in F1 mogotcem Flaviem Briatorejem, ter Johana in Henryja.

Priprava na angelčke

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio je sončen ponedeljkov dan izkoristila za sprehod s hčerko. V New Yorku se je z Anjo Louise mudila pri American Apparel.

Medtem pa se Ambrosiova pripravlja na tradicionalno modno revijo Victorijinih angelčkov. Revija spodnjega perila Victoria's Secret bo na sporedu prvega decembra. Pri prestižni znamki pa še vedno vneto iščejo nove angelčke, ki bodo nastopili poleg omenjene Alessandre ter Mirande Kerr in Marise Miller. Omenimo, da je večina "tradicionalne" ekipe na porodniškem dopustu.

Poročni zvonovi

Christina Hendricks

Christina Hendricks se je v nedeljo poročila s svojim zaročencem Geoffreyjem Arendom v New Yorku.

Rdečelasko, znano po vlogah v TV serijah Mad Men ter Kevin Hill, je sedanjemu možu prestavil soigralec v nadaljevanki Mad Men Vincent Kartheiser. Igralka je za to priložnost oblekla poročno obleko v slonokoščeni barvi oblikovalke Caroline Herrera, prstane pa so jima izdelali pri Tacoriju.

Latino diva

Eva Longoria Parker

Razočarana Eva se je v nedeljo mudila na tradicionalnemu mednarodnemu latino filmskem festivalu v Los Angelesu. Na dogodku so se poklonili igralkam in igralcem latinskega porekla, za njihov donos k filmski industriji. Kot vedno, je tudi tokrat Eva Longoria jemala dih v prekrasni kreaciji. Tokrat v obleki v črno srebrni verziji, h kateri je obula vrtoglave pete v črni barvi.

Seksi športnica

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon snema svoj najnovejši film. V Philadelphii sodeluje pri ustvarjanju komedije Jamesa Brooksa "At Bat". Medtem pa sta na njena dva otroka Avo in Deacona pazila bivši mož Ryan Phillippe in njegovo dekle Abbie Cornish.

Čeprav sta Reese in Jake Gyllenhaal poskušala že večkrat zanikati govorice o njuni zaroki, je ta končno postala uradna. Igralka je tako vesela, da ponosno razkazuje zaročni prstan.

Najbolj brano