Jezikamo: Gwyneth, Penelope, mini trači

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Gwyneth, Penelope, mini trači - Foto: Fotografija Rexfeatures, Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree, Fotografija jaydiohead.com, Fotografija RedDot

Party Jam

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow je v amfiteatru Cruzan na Floridi prišla podpreti moža Chrisa Martina, pevca skupine Coldplay.

Prejšnji teden pa je šestintridesetletna igralka na spletni strani GOOP.com razkrila svojo najljubšo glasbo za zabavo. Gwyn je za mnenje povprašala nekaj glasbenih strokovnjakov, ki so prispevali svojo lestvico najljubših desetih skladb. Med njimi so DJ AM, Guy Oseary, Gabe Tesoriero, DJ Samantha Ronson, Phil Harvey in William Orbit. Zapisala je: “Za vse razpoložene za spomladansko plesno zabavo . . Obujte mamine najljubše plesne čeveljčke.”

Tu je igralkina lestvica: “You Only Live Once” (The Strokes), “Time to Pretend” (MGMT), “Let’s Go Crazy” (Prince & The Revolution), “Paper Planes (DFA Remix)” (M.I.A.), “Someone Great” (LCD Soundsystem), “Strawberry Swing” (Coldplay), “Mr. Brightside” (The Killers), “Keep The Car Running” (Arcade Fire), “Single Ladies” (Beyonce) in “Wrong Prayer” (Jaydiohead).

Burleskna lepota

Penelope Cruz

Oboževalci Penelope Cruz komaj čakajo premiero filma Nine, potem ko so videli delček njenega vročega burlesknega nastopa. Igralka je priznala, da je bil seksi nastop fizični izziv, saj naj bi cel čas jokala zaradi bolečin. Glasbeni film, kjer poleg Španke, igrajo še Nicole Kidman, Kate Hudson, Fergie in Daniel Day-Lewis, bo na filmska platna prišel novembra. Vsi neučakani si lahko tu ogledate izvlečke iz mjuzikla režiserja Roba Marshalla, ki se je podpisal tudi pod Chichago.

Mini trači

Igralka Cameron Diaz prisega na bivše. Po končanju romance z nekdanjim partnerjem Jennifer Aniston Paulom Sculforjem, so jo opazili z bivšim fantom Jessice Simpson. Z Adamom Levineom sta si privoščila kosilo v Chateau Marmontu.

Pevka Rihanna se zopet srečno smehlja. Po vrnitvi s počitnic na Havajih, so jo opazili v popularni newyorški restavraciji Da Silvano. Pred kratkim so se pojavile govorice o romanci med pevko in igralcem Shio La Beoufom. Ta je priznal, da sta bila na zmenku, katerega je organiziral skupni prijatelj, a žal iskric ni bilo.

Hilary Duff in Mike Comrie sta se udeležila dobrodelne prireditve 2009 AIDS Walk New York. Par se je pridružil 45.000 glavi množici podpornikov dogodka. Vsestranska mladenka je dejala, da je v teh težkih časih pomembno, da si ljudje pomagajo. Pa naj bo to pomoč v lokalni skupnosti ali pa svetovni problem kot je AIDS.

Pamela Anderson se je v soboto mudila v sosednji Avstriji. Bivša zvezdnica Baywatcha je je udeležila tradicionalne prireditve Life Ball. Blestela je v črnem topu in sivo-srebrnem krilu ter bujno pričesko.

Ponovno združena zasedba No Doubt je začela z novo turnejo. Konec tedna so nastopili v Las Vegasu kot del letne dobrodelne prireditve Tiger Jam. Rokerje v belem so med ostalimi prišli poslušati Tiger Woods, Sean Diddy Combs in Cassie.

Pevka Alanis Morissette bo nastopila v peti sezoni nadaljevanke Gandža (Weeds). Igrala bo babico noseče dilerske mame Nancy Botwin (Mary-Louise Parker).

Najbolj brano